2777
2789

الان دوتا بچه نوزاد پدرمادرشون خونه کناریمونن  درحال ساخت هست گذاشتن بچه هارو تو سبد جلوی منزل ما پسشون زدن بچه هارو قبول نمیکنن اگر کسی راهکاری داره پدرمادرشون قبولشون کنن لطفا بگه مدت زیادی نمیتونم نگهشون دارم شرایطشو ندارم کاش کسی راهکاری بده بشه کاری کرد مادرشون دوباره قبولشون کنه نوزادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نمیشه کرد مگر اینکه خود مادر دوباره بچه هارو قبول کنه سمت بچه ها نرید یا اگر میخواید جابه جاشون کنید با پارچه ای چیزی که خیلی بوی دست انسان رو نگیرن 

چند وقتشونه؟زیر یک ماه؟

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
حمایت حیوانات  پیج های اینستاگرام دارند

بله از دیروز همش درحال آگهی دادن هستم ولی اینا خیلی کوچیکن خیلی رسیدگی میخوان باید واقعا کسی باشه وارد باشه هنوز که هیچ کس درخواست نداده بایدم مطمئن باشه اون شخص مشهد هستم کاش یک سازمان دولتی مثل اورژانس یا آتشفشان برای حمایت ازاین حیوانات بود 

کاری نمیشه کرد مگر اینکه خود مادر دوباره بچه هارو قبول کنه سمت بچه ها نرید یا اگر میخواید جابه جاشون ...

مجوریم خیلی کوچیکن هنوزحتی درست نمیتونن راه برن اون کسی که بهشون دست زده گذاشتتشون توسبد همینکه دست زده اینا بوی آدم گرفتم الان هرچند ساعت با سختی باسرنگ بهشون شیر میدیم حتی تنهایی قادر به دفع نیستن مادرشون اونارو باید مرتب لیس بزنه تابتونن دستشویی کنن ما نمیتونیم همس تفخ میکنن بااینکه مرتب ماساژ میدیم شکمونو

مجوریم خیلی کوچیکن هنوزحتی درست نمیتونن راه برن اون کسی که بهشون دست زده گذاشتتشون توسبد همینکه دست ...

چه شیری میدید عزیزم؟

شیر گاو برای بچه گربه ها خوب نیست و اسهال میاره اگر میتونید شیرخشک بچه گربه بگیرید یا حداقل از سوپر مارکت شیر بدون لاکتوز بگیرید 

موقع شیر دادن حواستون باشه مثل نوزاد انسان نگیریدش که شکمش بالا باشه 

روی شکم قرارشون بدید و سرشون یکم بالا باشه با سرنگ فشار زیاد وارد نکنید کم کم بدید که تو گلوش نپره

حتما یه حوله یا پارچه کهنه ای دورشون قرار بدید تا دمای بدنشون متعادل بشه 

💕

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
همون حدودا باید باشن هنوز پاشون میلرزه اندازه کف دستن

بچه گربه ای که چهار هفته رو رد کرده باشه دست و پاش گرفته و بازی میکنه اینا حتما زیر یک ماهن🥺🤧

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
بله از دیروز همش درحال آگهی دادن هستم ولی اینا خیلی کوچیکن خیلی رسیدگی میخوان باید واقعا کسی باشه وا ...

متاسفانه من مشهد نیستم وگرنه حتما قبول میکردمشون 

نزدیک بیست گربه رو تاحالا نکهداری و بزرگ کردم...

الانم اتفاقا دوتا بچه گربه یک ماهه همراه مادرشون تو حیاط دارم..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
چه شیری میدید عزیزم؟ شیر گاو برای بچه گربه ها خوب نیست و اسهال میاره اگر میتونید شیرخشک بچه گربه بگ ...

شیرمخصوص خودشونو میدادم دیشب اومدن بردنشون قلبم داره میترکه مجبوربودم خیلی نگرانشونم مادرم بالا میشینن وسواس دارن دستای خودم تا آرنج اگزما شده حساسیت داشتم شدید با اینکه دستکش دستم بود ولی بازم ازغصه دارم میمیرم خیلی مراقبشون بودم خیلی کوچولو  و بی پناه بودن وبه شدت ترسیده شرایطم اجازه نمیده وگرنه منزلمو بخاطر اینام که شده عوض میکردم

متاسفانه من مشهد نیستم وگرنه حتما قبول میکردمشون  نزدیک بیست گربه رو تاحالا نکهداری و بزرگ کرد ...

دیشب واگذارشون کردم میشه یه سوال بپرسم ایشونم گفتن من تاحالا گربه زیاد داشتم روم نشد بپرسم خوب الان کجان پس چرا الان ندارین گفتم قصد دارین بعد واگذارکنین گفت نه برای همین میخواستم این قضیه رو ازشما بپرسم برای همین حرفشون بیشتر نگران شدم

دیشب واگذارشون کردم میشه یه سوال بپرسم ایشونم گفتن من تاحالا گربه زیاد داشتم روم نشد بپرسم خوب الان ...

بد به دلت راه نده گلم امیدوارم که شخص درستی سر راهشون قرار بگیره 

گربه های که من نگه داری میکنم و میکردم حمایتی هستن یعنی تو خونه نیستن توی حیاطمون میان و میرن و من براشون اب و غذا تامین میکنم و چنتا کارتن و حوله و اینا گذاشتم که اگر خواستن توی حیاط ما بخوابن ازش استفاده میکنن...و حواسم به وضعیت سلامتشون هم هست درواقع زندگی ازادی دارن میرن میان برای خودشون..گربه ای پیدا کردم مشکل داشت و خیلی کوچولو بود مادر نداشت اون رو تو خونه پیش خودم نگه میداشتم چون شرایطش خاص بود و اسیب پذیر ..من یکی از گربه هایی که میومد تو حیاط پنج تا بچه داشت اونارو بزرگ کردم اندازه شیر شده بودن هرکدوم بهشون خیلی میرسیدم اما یک روز همگی غیب شدن خیلی مرموز..😔احتمالا یکی جمشون کرده بود..میدونید که دیگه بعضیا کلا مشکل دارن..

ایشون هم شاید همینطوری کمک میکردن همه رو تو خونه نداشتن 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪