عزیزم دیوار من مسدود شده بود با شیپور فروختم سمساری که پول نمیده مفت بر میداره بزاری دم در بهتره تا به سمسار بدی
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با قیمت مناسب که از قیمت وسایل نو کمتر باشه بذار تو دیوار فروش میره
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ممنون که گفتید❤️ سمساری سریعتر فروش میره ولی اینجوری که میگید ارزشی نداره
دقیقا .من خودم قیمت پایین میذاشتم شیپور البته سایتای دیگه هم گذاشتم مثل واسط کالا و ایسام خیلی زود همه رو از شیپور فروختم
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اها ممنونم عکسشون رو هم گذاشتید یا بدون عکس فروختید
نه با عکس بزار
من هم وسايلي رو نخواستم و داخل ديوار فروختم ختي بيشتر از اون چيزي كه فكرشم ميكردم اخه ديوار محيطش جوريه هست كه ميتوني راحت قيمت خودتو بزاري و به قولي راحت فروخته ميشه و خيلي ها هم ميبيننش ولي سمساري ازت ارزون ميخره ميبره درستش ميكنه و دو برابر اون چيزي كه خريده ميفروشع🥺✌🏻✌🏻✌🏻
اها بعد برای وسیله های بزرگ اگه راه دور سفارش دادن باید چیکار کنم؟تجربه ای ندارید؟
ام نه من اخه عزيزم شاكن تهرانم بعد راحت اينجا مشتري واسه وسايلم مشتري پيدا ميشد ولي يه بار يه مشتري وسيلمو از بند عباس خواست بخره من واقعيتش زياد اعتماد نكردم اخه بهم گفت وسيلتو برام با پست اكسپرس ارسال كن من بيعانه بهت ميدم نصف پول رو ميرم تست اش ميكنم اون وسيلتو بعدش بقيه پولم ميدم منم ترسيدم گفتم اگه بقيه پولو نده چي🥺✌🏻
سعي كن هميشه داخل خود شهرت باشه كه بهتره. بعدشم هميشه دقيقا در خونتون معامله نكن خب فرض كن وسيله اي كه بش دادي مثلا خراب شد بعد دو سه روز بعد يهو مياد دم خونتون بعد ميگه پولمو بده بهتره مثلا يه جا كه يكم دور از خونتون باشه معامله كنيد من هميشه اينجور ميكنم 😊