2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بگو من وقتی پریود شده بودم چون نمیدونستم یه روز تمام با لکه موندم و کم کم...اون موقع خجالت میکشی ...

برو تو نی نی سایت من ..بعد داشبورد رو بزن ...چند تا قسمت میاد برات رو ویرایش بزن قسمت امضا...امضات و بنویس

انیمیشن رد رو بذار براش همون قرمز شدن هست تو ایران و یه بخشی چالش مادر با این موضوعه همونجا واسش، انگار داری همون رو توضیح میدی توضیح بده

اابته اونجا بچه مشکل دیگه ای داره اما من به نظرم جالب اومد اونجام تو کشورهای دیگه هم سخته انگار گفتنش 

برو تو نی نی سایت من ..بعد داشبورد رو بزن ...چند تا قسمت میاد برات رو ویرایش بزن قسمت امضا...امضات و ...

ممنون عزیزم

این حساب برای دو نفر هست 👻اگر مخالف نظر و عقیده من هستی لطفا حمله نکن چون هیچ انسانی کامل نیست بنابراین قرار نیست که حتما نظر من و تو درست و کامل باشه🥰
طبق رسم؟😐

اره بابا اونوریا اعتقاد دارن وقتی دختر پریود میشه باید چکش زد😡😡😞خوشبختانه دیگه این رسم و رسومای مسخره خیلی کم شده

این حساب برای دو نفر هست 👻اگر مخالف نظر و عقیده من هستی لطفا حمله نکن چون هیچ انسانی کامل نیست بنابراین قرار نیست که حتما نظر من و تو درست و کامل باشه🥰

البته یبار یجورایی گفتم بهش نواربهداشتی دید گفتم این برای دوران پریوده دورانی که بزرگ میشی هرخانومی یک روز بااین دوران مواجه میشه یکمی فکر کرد

ممنون ازت

خواهش، میکنم عزیزم من پسرم دید این کارتون رو من نمیدونستم چیه اصلا خیلیم معروفه جا خوردم یهو هی میپرسید من خیلی عادی توضیح دادم که مادر شدن خیلی مهمه و خانوما ماهانه با از دست دادن مقداری خون بدنشون پر انرژی و میشه و این خیلی مهمه درکی نداشت ولی چون از بعد مادر شدن گفتم و برای بچه متوجه شد