2777
2789
عنوان

پدر و مادر سمی

1254 بازدید | 52 پست

آیا کسی رو سراغ دارید که با وجود پدر و مادر سمی یعنی هر دو همزمان آدمای رو اعصاب و بداخلاقی بوده باشن و جو خونه همیشه متشنج و عصبی بوده اما بچه شون شخصیت آروم و سالمی داشته باشه و به موفقیت های چشمگیری رسیده باشه؟ 

با ذکر مثال لطفاً 

شخصیت آروم و سالم بعید میدونم ولی موفقیت آره 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من خودم یه نمونشم..

ک ننتهنا موفق نشدم بلکه روانی هم شدم !

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

از خودم نمیخوام تعریف کنم اصلااااااا

ولی اره هستن!خودم...با وجود محدودیت شکست عشقی ظلم هایی ک پدر مادرم دارن بهم میکنن

مربی بوکسم!دیپلم زبان دارم و تدریس میکنم:)دانشجو وکالت هستم...ناخن کاری رو یاد گرفتم شده بود پول های مدرسم رو جمع‌میکردم تا فق شهریه هام رو بدم...کتک میخوردم ک نرم فحش تحقیر وسایلام رو خراب میکردن حتی بود وسایل های بوکسم رو پاره کردن که من نرم...چقدر سرش کتک خوردموحتی برای نرفتنش پام رو شکستن😂💔الانم ک‌تو زندگی منو همسرم اختلال ایجاد کردن ولی خب من بازم هیچی نتونست جلو پیشرفتم بگیره:)و هیچی هم نمیتونه