2777
2789
عنوان

عادی سازی توهین و کتک کاری والدین

983 بازدید | 71 پست

اومده میگه مامانمو زدن بعد یه عده هم همراهی میکنن باهاش تا ی اشاره کوچیک میکنی که شما تحت تاثیر فضا هستید 

سریع میگن نه بخاطر فیلمه نیست🤣

حرفی بزنی میگن س*اندیس خوری🤣

باشه من هم س*اندیس میخورم هم دست مادرمو میبوسم بهتر از گ.ه خوری و کتک زدن والدینه.

عزیزان اگ کتک خوبه که شوهرا هم کار خوبی میکنن،

زن هایی ک بچشونو میزنن هم کار خوبی میکنن.

اگ اختلاف دارید خب برید مشاوره خانواده، این کارای احمقانه چیه، آیا این حرفای من غیر منطقیه؟

واقعا چرا؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک کاری که قطعا درست نیست ولی احترام به پدر و مادری که شایسته احترام نیست هم درست نیست این دوتا مت ...

پدر مادر شایسته احترام هم نباشن آدم های باشخصیت درست رفتار میکنن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چه شما خوشت بیاد چه نه هرکی دست روی هرکی بلند کنه مستحق تلافیه چه پدر باشه چه مادر باشه چه هرکسی. پدرمادری هم دست رو خردسال بی دفاع بلند میکنن به نظرم مستحق مجازاتی بیشتر از کتک هستن. تو خلرج که میندازنشون زندان 

کتک کاری که قطعا درست نیست ولی احترام به پدر و مادری که شایسته احترام نیست هم درست نیست این دوتا مت ...

حل مشکلات توی خانواده باید همراه با حفظ اخترام باشه مشاور باید بیاد مشکل رو حل کنه. دوری بشه نه توهین و کتک کاری راهش این نیست اصلا از شان و شخصیت به دوره گفتن این حرفاهم خوب نیست اصلا

واقعا چرا؟!
چه شما خوشت بیاد چه نه هرکی دست روی هرکی بلند کنه مستحق تلافیه چه پدر باشه چه مادر باشه چه هرکسی. پد ...

بحث خوش اومدن من نیست بحث اینه که ریشه ای این کار اشتباه کی گفته هر مقابله به مثلی درسته؟

واقعا چرا؟!

پدرو مادر هر چی باشه "اُف" نباید بهش بگی

از حرف پیامبر و قرآن ک بالاتر نیس نظرت

یا لَطیف! اِرحَم عَبدُکَ الضَّعیفَ الذَّلیل ...🦋

پدر و مادری که از بچه اش کتک میخوره مطمئن باش خودش هم بچه شو کتک زده حتی حتی اگه نزده باشه اینقد از نظر روانی آزارش داده که یه جایی این بچه کاسه صبرش لبریز شده 

ما هر چی که میشیم تحت تاثیر رفتارها و تربیت پدر و مادرمون 

خیلی از آدم ها فکر میکنن خیلی پدر و مادر خوبین و به خیال خودشون کم نمیذارن ولی در واقع هیچی حالیشون نیس دارن یه آدم ضعیف از نظر روحی مثل خودشون میسازن بعدا شاکی هم میشن

بحث خوش اومدن من نیست بحث اینه که ریشه ای این کار اشتباه کی گفته هر مقابله به مثلی درسته؟

به هر حال پدر مادر مقدس نیستن. پدر من ماهه یک بار هم دست رو من بلند نکرده روزی سه بار هم قربونش میرم احترامم میذارم ولی اگه دست روم بلند کنه منم دست روش بلند خواهم کرد چون من انسانم اونم انسانه نه چیز بیشتر

پدر و مادری که از بچه اش کتک میخوره مطمئن باش خودش هم بچه شو کتک زده حتی حتی اگه نزده باشه اینقد از ...

من منکر مشکلات نیستم این مشکلات از یه جایی شروع میشه تا به اون اوج کتک کاری برسه چرا کسی که اونقدر عقلانیت نداشته که مشکل رو از اپتدا درست حل کنه باید بیاد الان بگه کتک کاری والدین منطقیه؟

من خودم با مادرم مسئله زیاد دارم بحث هم میکنیم نه من فرزند نمونه ایم نه مادرم مادر نمونه. اما آیا کتکش میزنم؟ اصلا درست نیست اینا، تازه فکر کن بیای با همچین ایموجی 😏 با افتخار اینو بگی

واقعا چرا؟!