2777
2789
عنوان

به صاحبکارم چه پیامی بدم؟!

440 بازدید | 11 پست

الان چند روزه که یه جایی کار میکنم ولی هنوز صاحبکارم بهم نگفته حقوقم چقدره و من نمیدونم برای چقدر حقوق دارم کار میکنم. یه بار بهش گفتم حقوقم چقدره گفت فردا بهت میگم ولی دیگه بهم نگفت... حالا میخوام بهش پیام بدم ولی نمیدونم چطوری بهش پیام بدم و راجع به اینکه حقوقم چقدر هست صحبت کنم که هم قشنگ باشه هم باکلاس. لطفاً اگه امکانش هست شما راهنماییم کنید مرسی

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرس سلام آقای فلانی ببخشید دوباره سوال میکنم جسارتا حقوق منو میفرمایید من بدونم چقدره خانواده ازم س ...

مرسی تن ماهی جون

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

بله چرا تا الان صبر کردی خوب باید بدونی دیگ 

اول حقوقتو باید میپرسیدی بعد میرفتی سرکارش کارمیکردی 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ببین اگه الان بفهمن با هر حقوقی کار میکنی و اصلا برات مهم نیست چقدررباشه دیگه همهرجوره ازت کار میکشن

کاملا درسته همین امروز بهش پیام میدم 

مگه قرار داد نداری

چه بگم از همکارای خودم

بابا بدون حقت چیه 

پرسنل ما از وقتی که میاد مشخصه حقوقش 

اولین روز بیگه است 

منتی نیست حقشه 

چه وضعیه بابا

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
مگه قرار داد نداری چه بگم از همکارای خودم بابا بدون حقت چیه  پرسنل ما از وقتی که میاد مشخصه ...

نه متاسفانه قرارداد ندارم