2777
2789
عنوان

چه چیزی برای بارداری مضر است؟

280 بازدید | 15 پست

سلام، من تازه بی بی چکم مثبت شده، برای هفته های اول خوردن چه چیزهایی ممنوعه؟

آیا موز،خرما وعسل ضرر داره؟

هرچیزی‌ که ضرر داره ممنون میشم بگین

مبارکه

سعی کن گرمی زیاد نخوری مثل آجیل و موز و خرما

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عسل،ماهی های بزرگ،غذاهای کنسروی،جگر ، زعفران،تمام دمنوش های گیاهی،ممنوعه 

غذاهای فست فود و بیرون و نوشابه رو محدود کن 

پنیر یا لبنیات سنتی رو مصرف نکن فقط پاستوریزه 

اسید فولیک رو فراموش نکن 

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍

جگر،باقلا،ماهئ به جز قزل آلا

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کی گفته گرمی نباید بخوره .آجیل و موز و خرما خیلی خوبه

هر جور راحتی

اولیت چیزی بود که طبیب طب سنتی به من گفت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عسل،ماهی های بزرگ،غذاهای کنسروی،جگر ، زعفران،تمام دمنوش های گیاهی،ممنوعه  غذاهای فست فود و بیر ...

من همه اینایی ک گفتی رو خوردم میخاستم سقط کنم یه عالمه زعفرون دم نوش گیاهی. ساندویچ و جگرم خوردم. خداروششششکر بچم سالمه. خاک توسرم ک. میخاستم بندازمش 

من همه اینایی ک گفتی رو خوردم میخاستم سقط کنم یه عالمه زعفرون دم نوش گیاهی. ساندویچ و جگرم خوردم. خد ...

عزیزم دور از جونت 😘

خداروشکر ک سقط نشد عمرش ب دنیا بوده

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍
اون دکتره بی سواد بوده .تو قران هم اومده که به حضرت مریم وحی شد خرما بخور .

بعد زایمان بهش گفت خرما بخور این دفعه با دقت بخون قرآن رو  

گرمی زیاد اول بارداری احتمال سقط رو بالا میبره تو جنین های ضعیف.نباید افراط کرد نگفتم که لب نزنه