2777
2789
عنوان

ذکر مجرب

71 بازدید | 6 پست

تورو خدا دوستان یه ذکر مجرب بهم یاد بدین در بدترین شرایط روحیم توروقرآن بهم کمک کنین ذکری که خودتون نتیجه گرفتین ازش 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً واسِعاً🎉 ربَنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی‌الاخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّار وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ 😍«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صاحب‌ الزمان»🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ ...

کسی که اینهمه سال دوسش داشتم منو گذاشت و رفت الان خودت نتیجه گرفتی از این دعا؟

کسی که اینهمه سال دوسش داشتم منو گذاشت و رفت الان خودت نتیجه گرفتی از این دعا؟

ببین گلم من تا عقد[ولی عقد نکردم] رفتم و بهم خورد اونم تو ۱۷ سالگی  حساس ترین سن که دختر تو این سن حساس تر و شکننده ترش نیست 

دعا کن و توکل کن و تسلیم شو 

تاکیدم میکنم به خدا بگو تسلیمم 

هرچی تو صلاح بدونی شکر کن  بگو هرچی تو بخوای 

دنبال این نباش کی نتیجه گرفته  خودت این مسیری که گفتمو طی کن نتیجه بگیر اصلا کار به بقیه نداشته باش چون سرنوشت ما شبیه هم نیست وسعی کن چیزی رو زورکی از خدا نخوای

امید وارم دلت آروم بگیره بحق الله و هرکی پیشش ابرو داره🤲💋

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
ببین گلم من تا عقد[ولی عقد نکردم] رفتم و بهم خورد اونم تو ۱۷ سالگی  حساس ترین سن که دختر تو این ...

من فقط می‌خوام عشقم برگرده پیشم مثل قبل