2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه لحظه بیاید

105 بازدید | 11 پست

من تنبلی تخمدان دارم همیشه خدا پریودم در ماه فقط ده روز پاکم بازم میگم از قرص بهتره که عوارض داره .. قرص استفاده نمیکنم اگه ال دی بخورم پریودام منظم میشه ولی به خاطر عوارضش کنار گذاشتم .. حالا ماه رمضونه دارم روزه میگیرم هنوز یه هفته نگذشته از پریود قبلیم بازم لکه خون دیدم توروخدا بگید ال دی بخورم تا کی قطع میشه روزه بگیرم.. دارم دیونه میشم دلم میخواد روزمو بگیرم حداقل دو هفته 

شما باید تحت درمان باشی

ینی چی قرص نمیخورم

بدنت نابود میشه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه ۳ گالن از بدنت خون میره عوارض نیست؟😐 معلوم نیست چه بلایی سر هورمون و رحمت داره میاد عوارض ن ...

نه بابا خونریزیم اندازه یه پریود معمولیم نیست کمه مقدار ولی دوبار  در ماه میشم 

.

من پلی کیستیک و لکه بینی و خونریزی زیاد داشتم به تجویز پزشک داروهای ld و و قرص و ژل آنتی بیوتیک واژینال استفاده کرده بودم نتیجه نگرفتم

چاره ش ژل های طب سنتی هست، آخرش با ژل طب سنتی که نمی دونم ترکیباتش چی بود یه لخته گوشتی دفع شد و پریودام منظم شد