2777
2789
عنوان

ماندگاری ژل گونه

35685 بازدید | 23 پست

سلام. من دو ماه پیش ۶ سی سی ژل برای گونه و چونه و شقیقه زدم کره ای بود رووفیل فکر کنم. بعد از ۳ هفته ۸۰ درصدش از بین رفت. یک ماه پیش ۱ سی سی ریوانس کانادایی فقط به گونه زدم که اولش خیلی خوب بود ولی الان چند روزه که حجمش خیلی کم شده و خوابیده.همه جوره هم رعایت کردم. 

به دکتر هم اطمینان دارم. کسایی که تزریق گونه داشتن لطفا از تجربیاتتون بگید. من دوست دارم صورتم گرد و گونه هام برجسته باشه.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خرداد ۵سیسی زدم دو هفته بعد نصفیش رفت  دو هفته بعدش نصفی دیگش ،  دوماهه پیش رفتم پیشش گله  و گفتم خوب بزن همون که خط خندمو زدی  ۲سیسی زد به هر گونع ۱سیسی و مونده   خیلی نامرده اون دفعه خیلی مارک بدی زد  البته اینم بگم دوماهه پیشم یه کمش رفت  کلا مدل ژل گونه همینه  فک کنم هر ۶ماه یه بار تمیدید باید کنی  هر ۶ماه یه بخر ۱سیسی بزن به گونع 

چه خبره این همه بادکنک درست کرده بودی 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
بستگی به بدن داره 

من بدن سردی دارم. اخه یعنی انقدر سریع؟ کلی هزینه کردم فقط واسه یه ماه. در صورتی که میگن حداقل ۶ ماه ماندگاری داره

چه خبره این همه بادکنک درست کرده بودی 

اصلا بادکنک نشده بود. صورتم خیلی لاغر بود در حدی بود که فقط یه کم پر نشون میداد. هیچ کس متوجه نشد.

منم خرداد ۵سیسی زدم دو هفته بعد نصفیش رفت  دو هفته بعدش نصفی دیگش ،  دوماهه پیش رفتم پیشش ...

چه میدونم والله. بار دوم ریوانس زد برام تو گوگلم سرچ کردم خیلی برند معتبریه ولی اینم زود از بین رفت. اینایی که گونه هاشون حسابی بدجسته ست یعنی چند سی سی میزنن؟؟؟

اگه انقد برحسته شدن صورت رو د‌وس داری برو چربی تزریق کن ماندگاریش خیلی زیاده حتی من اون روز یکیو دی ...

چربی میترسم مثل شادی کاتب بشم بعدم من اصلا چربی نداره بدنم !!

من تبریزم اگه تبریز بودین دکتر برا چربی معرفی میکردم تهران و کرج هم قطعا دکترهای حاذقی هست فک نزن ...

فقط گونه رو زدم . بار اول شقیقه و چونه هم زد ولی بار دوم فقط گونه. قبلا صورت خودم گرد بود ولی به مرور لاغر شدم. وقتی تزریق کرد خیلی طبیعی و خوب شدم ولی اثرش خیلی کم بود.