2777
2789
عنوان

خانم های متاهل جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه کامل تا حالا نداشتیم

بهترین راه اینه. با مادر شوهرت صحبت کن در خفا و بعد بی سر و صدا برو خونه ی پدرت. یه نامه بنویس و توش مودبانه به همسرت دلیل رو بگو ولی حتتتتما براش یه مهلت مثلا دو هفته ای تعیین کن که بره دکتر. بگو اگه شروع کردی منم باهات میام. اصلا وقت تلف نکن. مشکل عادی نیست. کاری به کسی نداشته باش. خودت پیگیر باش. اینا ربطی به خانوادت نداره

[QUOTE=288225099]بله میشه ولی گاهی اوقات هم نمیشه ببخشید همسر شما هر وقت تحریک بشن توی رابطه نعوظ هست؟ همسر من اگه ن ...[/QUO

من یه سری مشکلات دیگه دارم. اینقدر من رو تو این سالها آزار روحی داده که کلا ازش سردم و رابطه برام عذابه. ولی خب می سازم. احتمالا مشکلش با درمان حل میشه. ممکنه حتی یه جور گرفتگی باشه

بهترین راه اینه. با مادر شوهرت صحبت کن در خفا و بعد بی سر و صدا برو خونه ی پدرت. یه نامه بنویس و توش ...

من با پدرشوهرم صحبت کردم اون گفت من زبونم کوتاهه منم ار چی بهش میگم گوش نمیده فراریه از من هم. شوهرم با اصرار رفت دکتر فقط یک قرص ضد استرس داد بهش. بعد اون قرار بود هفته بعد با هم بریم شوهرم نرفت. هر چی بهش گفتم میگه مگه دکتر میاد اون کار رو انجام میده؟ من باید انجام بدم. اصلا یک حرف هایی میزنه آدم پشیمون میشه از اینکه چزا باهاش صحبت کردی

شما هم مثل من فقط داری میسوزی و میسازی😭

من اون وری هستم. ازش متنفرم از بس عذاب کشیدم و اون به شدت گرم. یه دختر شاد و پر انرژی و زیبا بودم. الان شدم یه زن مریض و خسته. ولی خب مادرم. باید زندگی کنم.ولی تو عمرت رو تباه نکن . بهت گفتم چی کار کنی. برو و بهش یه مهلت کوتاه بده

فدات عزیزم   همچنین   ایشاالله مشکلت حل بشه   سعی کن به همسرت زیاد گرمی بدی ...

دعا کنید برام انشاالله فکر نکنم مشکلش با اینا حل شه چند ماه همش گرمی میریختم تو غذا انواع ادویه های گرم ولی انگار نه انگار اگه هم بیاد سمتم به رابطه ختم نمیشه

من اون وری هستم. ازش متنفرم از بس عذاب کشیدم و اون به شدت گرم. یه دختر شاد و پر انرژی و زیبا بودم. ا ...

بمیرم برات😭 انشاالله مشکل همه حل بشه چشم بهش میگم دوباره بریم دکتر نیومد یک کار دیگه میکنم میدونید چیه من امسال کنکور دارم همه چی رو همسرم ربط میده به کنکور  و میگه فعلا درس بخون ۲ ماه مونده و منو بی خیال میکنه

حتماعزیزم   درموردش باهاش حرف زدی با یه دکتر مشورت کردی

بله خیلی صحبت کردم ولی دیدم بی نتیجه بوده یکبار خودش دکتر رفت فقط یه قرص ضد استرس داد بهش که من میدونم مشکل این چیز دیگه هست برای بار دوم دکتر نمیاد منم ۲ هفته ست بی خیال شدم چیزی نمیگم انقدر مغروره که حتی نمیگه من چه مشکلی دارم