2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

105 بازدید | 16 پست

سلام‌مامانا

چیکار کنم پسر ۵ ماهم موقع شیرخوردن نخوابه.‌تا میاد شیر بخوره خوابش میبره نمیخوره دیگه. و نمیخوام‌عادت کنه تو بغلم بخوابه. جیکار کنم خوابش نبره؟ گاهی تلویزیونو روشن میکنم‌تا صداش بیدارش نگه داره اما اگه صدا بیاد اینقدر گریه میکنه تا خاموشش کنم بتونه بخوابه. موندم چیکار کنم

فقط میدونم ب کف پاش ضربه بزنی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم ب کف پاش ضربه بزنی

ممنون. کلا درست نیست موقع شیر خوردن بخوابن. میخوام تا میاد شیر بخوره نخوابه. به پا ضربه زدن از خواب بیدارشون میکنه که ابن ن

پسر من اینجوری بیدار شه فقط بداخلاقی میکنه و بخواد باقیه شیرشو بخوره باز میخوابه

ببین خیلی کوچولوعه اذیتش نکن  گاهی با شیر بخوابه  گاهی تو ماشین  گاهی روی توپ بزرگ ...

درسته اما عادت بد رو از اول نباید گذاشت که شکل بگیره. درست نیست بچه زیر سینه بخوابه. الان مشکلم شیر نخوردنشه. شیشه هم‌نمیگیره که بگم اول با شیشه سیرش کنم‌بعد زیر سینه بخوابه اشکال نداره

ممنون. کلا درست نیست موقع شیر خوردن بخوابن. میخوام تا میاد شیر بخوره نخوابه. به پا ضربه زدن از خواب ...

اگه وزنش نرماله بهش سخت نگیر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ماه قبل وزن نگرفته بود

ازشون نپرسیدی باید چیکار کنی؟

دیگه کم کم میتونی غذاخورش کنی..

من از ۵ماه و ۱۸روزگی غذاشو شروع کردم

ازشون نپرسیدی باید چیکار کنی؟ دیگه کم کم میتونی غذاخورش کنی.. من از ۵ماه و ۱۸روزگی غذاشو شروع کردم

فردا وقت دکتر داریم. ایشالا که اجازه بده اقلا بعاب برنج یا فرنی و حریره بهش بدم

فردا وقت دکتر داریم. ایشالا که اجازه بده اقلا بعاب برنج یا فرنی و حریره بهش بدم

من شوهرم گفت زودتر از ۶ماه بهش بدم. بازمنظر دکترتو بپرس