2777
2789
عنوان

تو کوچمون یه چیزی دیدم..

466 بازدید | 9 پست

بچه ها یه اقایی داشت به خانومیو میزد و سرش داد میزد خانومه هم مث ابر بهار گریه میکرد و جیغ میزد تنم داره میلرزه براش دعا کنین از شر این مردک نجات پیدا کنه واقعا همچین مردای عوضی کاش وجود نداشتن.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مواقع دیدن اینچیزا فورا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
شمارشون چنده؟ 

۱۲۳ اگه دوباره تکرار شد حتما زنگ بزن ماجرا رو براشون توضیح بده الان حتی تو شهر های کوچک هم هستن و سریع میان تو کوچه ما یه نفر معتاد بود دائم بچشون میزد زنگ زدم و اومدن سراغش نمیدونم چی گذشت چون نمی‌خواستم بفهمم کاره منه جلو نرفتم ولی از اون موقع دیگه جرات نکرد دست رو بچه بلند کنه 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی