2777
2789

سلام.دخترم۲سال و ۳ماهشه ۶روزه شروع کردم ب پوشک گرفتن

خیلی کم حرف میزنه احساس میکنم‌نمیتونه کلمه جیش رو بگه میشه یه کلمه دیگ بهش یاد بدم؟؟؟؟

موقع خواب چه روز چه شب اصن جیش نمیکنه تا ازخواب بیدارشه میبرم دستشویی جیش داشته باشه جیش میکنه بعدخودشو تشویق میکنه اما یکم دیر میبرم دستشویی نمیگه جیش میکنه شلوارش بعدمیخنده فک میکنه داره بازی میکنه.

هر۱ونیم با ۲ ساعت یبارجیش میکنه

چیکارکنم حیششو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چقدطول میکشه تا همکاری کنه؟؟؟

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
دختر من 2سال و ۲ روزشه شب تا صبح هنوز جیش میکنه تو پوشکش زیاد ، ولی قشنگ صحبت میکنه الان وقتشه شروع ...

نمیدونم فقط میدونم یه نشانه های داشته باشه مثلن یکیش باید تو خواب جیش نکنه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم هنوز آمادگی نداره ؛ من بچم ۳ سالشه تازه دو سه ماهه گرفتم از پوشک ؛ قبلش طول روز تو خونه خودمون بدون پوشک بود ؛ بعد ی شب گفت مامان پوشکم نکن ؛ دیگه نکردم و خداروشکر همکاری کرد ؛ ولی خب بیرون میرفتم یا خونه کسی پوشک میکردم ک اکثر اوقات پوشکش خشک میموند ؛ ولی خب دیشب با اینکه کلا دیگه واس هیچ جا پوشکش نمیکنم دو بار ب خودش بیرون جیش کرد 😑 چون بازی میکرد نمیگفت 

این تاپیکو بخون در زمینه از پوشک گرفتن کمک کننده س

خودت چجوری از پوشک گرفتی

من کلن پوشکش نمیکنم حتی بیرون رفتنی

من پسرمو یک سالو 10 ماهش بودازپوشک گرفتم شبا اصلا خودشو خیس نمیکرد جیشم داشتنی خودش شلوارشو درمیاورد ...

چقد طول کشید بگه جیش

میاد دسشویی جیش کنه؟ دختر من دو سال و چهار ماهشه نمیاد بریم دسشویی بیاد هم نمیکنه ی عالم برچسب زدم ...

اره واسه دستشویی رفتن ذوف میکنه از دمپاییش خوشش میاد اگ جیش داشته باشه زود جیش‌میکنه اماخودش نمیگه بریم باید خودم سرساعت ببرم

اگه جیششو نمیگه زوده ها

بذار برا دو سال و نیم

من دخترم سه سالشه تازه دارم میگیرم.

البته منم دیر گرفتم همون دوسال و نیم خوبه.

هم بچه اضطراب نمیگیره هم دوباره برنمیگرده.

از الان شروع کن براش داستان بگو،با عروسکاش درمورد دستشویی رفتن .من از مهر پارسال شروع کردم.براش داستان میگفتم اهنگ دانلود کردم،مخصوصا اینکه صبح ها بعد بیدار شدنش حتما میبردمش دستشویی حتی اگه جیش نمیکرد باز میذاشتمش کم کم عادت کرد صبحها دستصویی جیش کنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فک میکنم هنوز آمادگی نداره ؛ من بچم ۳ سالشه تازه دو سه ماهه گرفتم از پوشک ؛ قبلش طول روز تو خونه خود ...

من اصن پوشکش نمیکنم ب نظرت یروز پوشک کنم ببینم از پوشک بدش میاد یا ن؟؟؟