2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  چه جوری باید بگیریم

شنیدم اینترنتی بگیری از کارخونه ارزونتر درمیاد

حالا جنس و کیفیتش چطوره نمیدونم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

دیروز همسرم ثبت نام کرد جنسش و نمیدونم اما تقریبا نصف قیمت بازار میشه 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

اخه لاستیک ایرانیاشون بدرد نمیخوره ،ما ی سری گرفتیم همشششش پنچر میشد ،یکی از اشناهامونم تازه گرفته ل ...

هییی اینقدرم گرونن ک نگو

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
دیروز همسرم ثبت نام کرد جنسش و نمیدونم اما تقریبا نصف قیمت بازار میشه 

واقعا؟اولین بار بود یا قبلا هم سفارش دادین؟

اخه لاستیک ایرانیاشون بدرد نمیخوره ،ما ی سری گرفتیم همشششش پنچر میشد ،یکی از اشناهامونم تازه گرفته ل ...

از کارخونه گرفتین عزیزم ؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بله خریدیم یا بارز یا کویر میده خیلی ارزون تر از بیرونم هست 

چه سایتی گلم؟ماشینتون چیه؟