2777
2789
عنوان

خاهر شوهر و مادر شوهر پرو

552 بازدید | 19 پست

من معذرت خواهی میکنم متن طولانیه خانوما♥️خونه ما ۳طبقس پایین مادرشوهرم بالا من و بالای سرم خاهرشوهرم مدتیه اومده ساکن شذه به این بهانه که با شوهرم اختلاف دارم و فلان و بعد یه مدت شوهرشم اورد اینجا و‌خونه خودشو داد رهن و اجاره و اینجام کلا رایگان نشست البته ماهم پول نمیدیم چون پدرشوعرم گفت همونحپر ک به دختر جهاز دادم به پسرم خونه میدم من ممنونشم هستم هدا خیرش بده ‌ و منم باردارم توی هشت ماه هستم. و سرکلاژی ،و اینکه شوهرمم فعلا موقعیت اینکه رهن کنیم جایی دیگه رو نداره و میگه من بخاطر ی مرتیکه نفهم (دامادشون)خونه خودمو ول نمیکنم برم مستاجری تاپیک های قبلم هم چک‌کنید خیلی از دستشون عذاب کشیدم بخدا،اصلا توی این چندماه رعایت نمیکنن که زن باردار اینجاست درارو‌محکم میکوبن بخدا ی جیغایی میزنن که ادم بند دلش پاره میشه شوهرشم ک بدتر یهو اربده میکشه تو خونه اینم بگم مادرشوهرم هر چقد ضد عروسه ول عاشق داماده و پشتش،منم الان سختمه یهو شبا تا ساعت۱بیدذرم خابم نمیبره تلویزیون روشنه یا شوهرم یهو درواحدمون میزنه بهم سری خاهر شوهر مادر شوهرم زنک میزنن تلویزیون کم‌کن صدای پمپ میاد اب نریز خاهر شوهرم میکه شوهرم نمیتونه بخابه صدا تلویزیونت میاد بالا و...نمیدونم حق بامنه یا نه ولی خیلی ناراحت شدم چون من این چندماه حتی اخم به ابرو نیاوردم گفتم خونه پدرشه به من ربطی نداره ولی اینا الان با من اینجوری میکنن ،بخدا خاهرشوهرم همش از باباش پول و اینا میگیره بعد تا پدرش یهو جایی شوهرم لنگ بمونه پول باباش بهش بده انقدر با مادرش حرف به شوهرم زدن که شوهرم حتی اگه بمیره هم دیگه اون پول رو نمیگیره ازتون میخام خاهرانه راهنمایینم کنید چیکار کنم ،

شوهرم میگه تو اصلا اهمیت نده به پیاما و تماساشون و کار خودت بکن و بهمم قول داده از اینجا ی مدت دیگه هر طور شد منو ببره 

ولی خب خودم میدونم حداقل یکسال دیگه میشه 

ممنونم وقتتون رو گذاشتید دوستان♥️💚

همسایه پایینی من همینجوره دیروز خواب بودم ظهر با بچم ک تازه از شیر گرفتم زنه یجووووری درو بست من 220ولت برق بهم وصل شد😐😐😐از دیروز دنبال خونم ک از اینجا برم حتی قبل قراردادمه دیوونم کردن بخدا راحتیم حدی داره

خدا صبرت بده حقیقتا منم اگه بجای تو بودم نمی‌دونستم چه جوابی بدم 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه پایینی من همینجوره دیروز خواب بودم ظهر با بچم ک تازه از شیر گرفتم زنه یجووووری درو بست من 220 ...

من دقیقا درکت میکنم عزیزم بهدا من ی وقتا دیگه اشکم در میاد نمیدونم چیکارکنم از طرفی چون پله هم دارم و سرکلاژم نمیتونم زیاد برم بیرون و تو هفته ای یکبار شاید وگرنه حداقل همش از خونه میرفتم بیرونی جایی که انقدر اذیت نشم😔

ده خط خوندم ولی نفهمیدم مشکلت چیه الان 

به قول خودت خونه مجانی نشستی ،،،

اونم خونه پدرشه ،،،،

چبکار به پول دادن باباش بهش داری ؟؟؟؟و مادرشوعرت داماد دوسته و فلان ؟؟؟

الان مشکل تو سرو صدا کردن هست ،،،،خیلی محترمانه اگه اونا سرو صدا کردن تذکر بده به خواهرشوهرت 

شما هم مراعات کن ،،،،الکی نمیگن که صدا تلویزیون میاد ،،،

معلومه شوهر ناسازگاری داره،،،پس تقصیر خواعرشوعرت نیست 

،،،،حالا به کم مراعات کن واسه این که اعصابت خراب نشه 

خدا صبرت بده حقیقتا منم اگه بجای تو بودم نمی‌دونستم چه جوابی بدم 

من جوابشو دارم بدم حتی شده به فکرم رسیدع یک شبش حالت نمادین با شوهرم دعوا راه بندازم تا پدرشوهرم هم بفهمه ،پدرشوهرم مرد خوبیه خدا ازش راضی باشه ،نمیدونم چیکار کنم 

ده خط خوندم ولی نفهمیدم مشکلت چیه الان  به قول خودت خونه مجانی نشستی ،،، اونم خونه پدرشه ،،،، ...

نه عزیزم اینارو گفتم بدونید که خونه که به ما داده شوهرم به حاش جهاز سنگین و کامل به دخترشم داده ،ماپرشوهرمم میگم داماد دوسته بعنی دید من چقد اذیت شدم ولی حتی یک بار بهشون تذکر نداد!

من دقیقا درکت میکنم عزیزم بهدا من ی وقتا دیگه اشکم در میاد نمیدونم چیکارکنم از طرفی چون پله هم دارم ...

منم هی گفتم اشکال نداره یبارم تذکر دادیم ب شوخی ساکت تر شدن اما در خونه خودشونو یجوری میبندن انگار خونه دشمنه

منم هی گفتم اشکال نداره یبارم تذکر دادیم ب شوخی ساکت تر شدن اما در خونه خودشونو یجوری میبندن انگار خ ...

دقیقاااا همینطوره انگار بمب منفجر میشه نمونی صدایی میپیچه تو ساختمون

اول از همه به اون طفل معصوم فکر کن و اعصابت رو داغون نکن

دوما موقع سرو صدا هنزفری بزار ،آهنگ گوش کن،فیلم ببین

حق کاملا با شماست

یا باید حرمتها رو بشکنید و دعوا کنید

یا با گذشت زندگی کنید

ایشالله خونه خوبی پیدا کنید و برید

عزیزم من تقریبا همچنین شرایط دارم با تفاوت که ما خونه رو خریدم و به جای مادرشوهر ی همسایه غریبه دیگه هم داریم همش میان به من شکایت میکنن بچه های خواهر شوهرت سر و صدا میکنن خب من چیکار کنم.

یا شوهرش وقتایی که خانومش خونه نیست بوی گند سیگارش میاد بالا یا راه پله ها رو کثیف میکنن.

پشت بوم ماله ماست بچه هاشو از کانال کولر منو صدا میزنن من تنها یهو میترسم.

یا در خونمو میزنن باز میکنم میبینم کسی نیست و غیره اما هیچکدوم برام مهم نیست به دو دلیل:

با خودم میگم فکر کن رفتی ی جای دیگه همسایه هات خوب نیستن میخوای چیکار کنی مدام بفروشی بری

من دوران مجردیم خونه پدرم همسایه بد داشتیم ی جوری خانومشو کتک می‌زد که صداش تا خونه ما میومد یا در رو روی خانومش قفل میکرد.

همسایه غریبه هم چندان فرقی نداره

به خودم میگم مامانم و اطرافیانم  تا آخر عمرش تو ی خونه موندند

نه خیر

هر آدم در طول زندگی خونه اش عوض میشه پس سخت نمی‌گیرم.

من به نظرم حساسیتت برا اینه که خونه مال خودت نیست اگه خریده بودیش دوستش داشتی ولی الان چون رایگانه فقط دوست داری از اونجا بری.

اول از همه به اون طفل معصوم فکر کن و اعصابت رو داغون نکن دوما موقع سرو صدا هنزفری بزار ،آهنگ گوش کن ...

ممنون از دعای خیرت انشالا ،بخپا انقدر خرصم دادم خونرسانی بچه کم شده دارم روزی یدونه امپول میزنم تونم‌نمیتونم برم کسی برام بزنه خ‌دم تو رون پام میزنم🥲😑هر چقد بخامم بهش فک نکنم و اینا واقعا نمیشه