2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین یه لحظه

15 بازدید | 9 پست

برا گرفتن کد سوابق من سیمکارت بنام خودم کنم میشه؟

چون هرچی از راه بدون سیم میرم برا رمز عبور مینویسه درخواست تکراری یا تعریف نمیشه از طریق دانش اموزم نمیشه باید چیکار کرد کسی میدونه

سلام، روزتون بخیر

برای دریافت کد سوابق تحصیلی اصلا نیاز به وارد کردن شماره موبایل نیست!!!

مگه شما چطور برای دریافتش اقدام کردین؟

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، روزتون بخیر برای دریافت کد سوابق تحصیلی اصلا نیاز به وارد کردن شماره موبایل نیست!!! مگه شما ...

از طریق دانش اموز سریال شناسنامه میزنم نمیشه

از طریق والدین و سایرم سیم بنام خودم نیست

از طریق بدون سیمم برا رمز عبور مشکل پیدا میکنم

فکر میکنم از مسیر اشتباهی رفتین

فقط باید از طریق دانش آموز وارد بشین

و رمز عبور هم نمیخواد

وارد سایت http://my.medu.ir

که شدین، دانش آموز رو انتخاب میکنین، کد ملی رو وارد میکنین، و از شماره سریال شناسنامه فقط اون ۶ رقم رو (که بدون حرف هست) وارد میکنید و در آخر هم کد امنیتی باید بزنید

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔