2777
2789
مآل کجای بندری

خود بندر که نیستم.  بندر خمیرم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیابوناش کم عرض و خیلی شلوغ و نامنظمه.هر بار رفتم عصبی شدم.بافت شهریشو اصلا دوست ندارم. مردم جنوب ه ...

بله بله 😅😅😅 ولی واقعا همین طوره. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خرما و فراورده هاش ماهی خوردنی های خارجی

عزیزم شما بندری هستین؟بنظرتون شهرک پیامبراعظم سایت ناجا چطور محلیه برای زندگی کردن اجاره ها بالاس فقط همونجا میتونیم بریم

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
میناب نه ولی بندر عباس چون بزرگتر و مهاجر پذیره بله خوبه برا درآمد زایی

عزیزم بنظرت شهرک پیامبراعظم سایت ناجا شلوغ و دلگیر نیست بخایم خونه اجاره کنیم؟از شهر خیلی دوره؟

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
عزیزم شما بندری هستین؟بنظرتون شهرک پیامبراعظم سایت ناجا چطور محلیه برای زندگی کردن اجاره ها بالاس فق ...

سآیت ناجا رو ندیدم ولی در کل پیامبر اعظم شلوغه کسی به کسی نیست بعضی بلوکاش. 

ولی در عوض بعضی جاهاش ساکت و تمیز با نگهبان و امکانات هست.

خدا یا شکرت 🌹
عزیزم شما بندری هستین؟بنظرتون شهرک پیامبراعظم سایت ناجا چطور محلیه برای زندگی کردن اجاره ها بالاس فق ...

مسکن مهره فکر کنم.والا چی بگم.من اون ورا رو خیلی نمیشناسم ولی خب آدمای زیادی اونجا زندگی میکنن.از شهر دور نیست.

عزیزم بنظرت شهرک پیامبراعظم سایت ناجا شلوغ و دلگیر نیست بخایم خونه اجاره کنیم؟از شهر خیلی دوره؟

از شهر دور نیست ،خودش یه شهر دیگه ست ،مدرسه ،درمانگاه و کلی مغازه هست.احساس میکنم دلگیر نیست چون دیدم خانمای بندری همه دور همن 😄

خدا یا شکرت 🌹