2777
2789

سلام من دوست دارم وزنم بره بالا قبلن که دبیرستان بودم خیلی وزنم کم بود درواقع ضعیف ضعیف بودم که خب با خوردن زیاد الان یکم بهترشدم امادلم میخواد به وزن ایده آلم برسم لطفا هرکی راهکار داره بگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دبیرستانی بودم خیلی ضعیف و لاغر بودم به حدی که دوستام میگفتن مثل چوب بستنی هستی و هر لحظه ممکنه کمرت بشکنه 

یه مدت رفتم باشگاه بدنسازی 

به صورت سبک وزنه میزدم. یه برنامه غذایی هم بهم داد که طبقش عمل میکردم مثلا می‌گفت میان وعده حتما سیب زمینی پخته بخورم . غذایی که میخورم حد اقل 25 قاشق باشه و ..‌.  بعد از 3 ماه تغییر را واقعا حس کردم. هرکی هم می‌دیدم می‌گفت چقدر بهتر شدی 

شما هم اگع برات مقدوره و علاقه داری برو بدنسازی 

توی غذاهات هم حتما سیب زمینی و سفیده تخم مرغ و ماکارونی و مغزجات را بگنجون

من یه هفته هس سیپروهپتادین میخورم روزی یه بارم پودر جوانه گندم میریزم تو شیرخشک میخورم 

سیپروهپتادین مال چیه

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

منم دبیرستانی بودم خیلی ضعیف و لاغر بودم به حدی که دوستام میگفتن مثل چوب بستنی هستی و هر لحظه ممکنه ...

مرسی عزیزم انشالله که موثر باشه اما وقت باشگاه رفتن ندارم

من یه هفته هس سیپروهپتادین میخورم روزی یه بارم پودر جوانه گندم میریزم تو شیرخشک میخورم 

قرص که خوشم‌نمیاد برگشت داره..پودر جوانه گندم‌که خوردم تاثیرنداشته متاسفانه.شیرخشک هم فقط برا صورته که وزنو زیاد نبرده بالا

خیلی سادست تعذیه مناسب ، اصولی با ورزش و‌تغذیه برو‌بالا بدنت خراب نشه

مرسی ولی مثلا توخونه پدرومادر تغذیه یکی هست نمیشه که من جدا یچی بخورم بیشتر از چیزای متفرقه بگید چی خوبه مثلا بادام زمینی میدونم خوبه بجز این دیگه چی

مرسی ولی مثلا توخونه پدرومادر تغذیه یکی هست نمیشه که من جدا یچی بخورم بیشتر از چیزای متفرقه بگید چی ...

خب عزیزم درسته مثلا ناهار همتون قرمه سبزی هست یا شام همتون کتلت. تو هم کنار اونا همون غذا را بخور. ولی در کنارش به صورت میان وعده پاشو برو برای خودت عصرانه مثلا اندازه چندتا قاشق پاستا درست کن بخور یا همون سیب زمینی آب پز بذار و بخور