2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیشنهاد نمیکنم . دکتر به من گفت دیگه نمیخواد جلوگیدی کنی با آیودی ولی خب من بعد سه سال با آیودی حامله شدم خارج از رحمی

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

من بعد دوماه ار زایمان ام گذاشتم روز سوم پریودی....دکترم گفت تا ۱۰ روز باید استراحت کنی و کارای سنگین نکنی که از جاش تکون نخوره بعد ده روز میری سونوگرافی تا بهت بگه که از جاش تکون خورده با نه...اگه‌نه میتونی نکه داری...یه چند روز یه درد خیلی کم داری بعد دیگه تموم میشه و انگار هیچی نداری فقط‌ممکنه بعضی وقتا لکه بینی داشته باشی و موقع پریود یا خونریزی کم داشته باشی یا یکم بیشتر از قبل آی او دی ...من که راضی ام ادم موقع ر ا ب ط ه ام خیالش راحته که چیزی‌نمیشه....