2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگین این مدل نذری دادن قبوله؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست
منم همسرم به دو نفر چند ساله قرض داده نمیدن. بعد هر دوتاشون برا خانوماشون طلا خریدن. منم چند وقت پی ...

هعییی همین چن وقت پیش برای خانومش ۱۰۰ میلیون النگو فقط خرید

خانومه همش هرجا میشینه میگه اینقد پول النگوهامه بعد فک کن پول ما دستشون بوده پول ما رو ندادن ازونور طلا خریدن

مغزم داره سوت میکشه

خدایااا… گاهی نگاهی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا خیلی حقه باز شد. یه دوستای شوهرم یه شب زمستون بچه به بغل اومد دم خونه به شوهرم گفت گیرم بهم پول بده. حدود 4 سال پیش. شوهرم یه نگاه به بچه کرد توی اون سرما دلش سوخت بهش 1 میلیون و 200 داد. قرار بود یه هفته ای پس بده. یه ماه بعد شنیدیم رفته با زن و بچه اش ترکیه.‌  الانم که اومده چند بار شوهرم پیامش داده جواب نمیده. زنگش هم زد بلاک کرد . 🤕🤕🤕

وقتی انقدر وضعشون خوبه چرا پول دادید بهشون

یه زمین داشتیم ک با اینا شریک بودیم اینا گفتن ما میفروشیمش نصف پول شما رو بهتون میدیم 

بعد زمینو فروختن یکساله ولی پولشو خرد خرد دارن بهمون میدن هنوزم 60 میلیونشو ندادن 

بعد اسم ک میبریم مادرشوهرم میگه واااای نگین یه وقت ک ناراحت میشن مگه دزدن میدن دیگه شما ک وضعتون خوبه حالا یه کم دیرتر بشه اشکال نداره که

خدایااا… گاهی نگاهی💔
بعضیا خیلی حقه باز شد. یه دوستای شوهرم یه شب زمستون بچه به بغل اومد دم خونه به شوهرم گفت گیرم بهم پو ...

اخرشم اگه بخواد بده همون یک و دویست رو میده یه لحظه وجدان ندارن که یک و دویست چهار سال پیش بالای ۱۰ تومن الانه

خدایااا… گاهی نگاهی💔
به پدرشوهرتون بگید باهاش حرف بزنه

اونا میگن یه وقت نگین ناراحت میشن مگه دزدن؟!میدن دیگه

فک کن خودشون الان نمیزارن ما ب برادرشوهرم مستقیم بگیم

خدایااا… گاهی نگاهی💔
پول نذری رو هم قرض نگرفتن؟ یا کمک چند نفری باشه؟

نه بابا پول خودشونه اصلا وضعشون بد نیس که!

پول زمین خودمونه دستشون یکساله فروختنش دارن پولشو خرد خرد میدن بی شرفا

خدایااا… گاهی نگاهی💔
اونا میگن یه وقت نگین ناراحت میشن مگه دزدن؟!میدن دیگه فک کن خودشون الان نمیزارن ما ب برادرشوهرم مست ...

خب پس اشتباه از خودتونه.

نگفنید اونام فکر کردن لازم ندارید.

همسرت همین الان با برادرش تماس بگیره مستقیم بگه نیاز دارم پولمو.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

وقتی انقدر وضعشون خوبه چرا پول دادید بهشون

پول ندادیم عزیزم یه زمین باهاشون شریک بودیم اینقدر همسرم سرش شلوغه یه شب داداشش زنگ زد تو‌ درگیر کارتی من زمینو میفروشم نصف پولشو برات میزنم ما هم خوشحال شدیم و گفتیم دمش گرم چقد دلسوزه

زمینو یکساله فروخته پولشو هی خرد خرد میزنه برامون ۶۰ تومن اخرشم ک دو ماهه دیگه نداده ک نداده

خدایااا… گاهی نگاهی💔
ببین منتظر یه دلخوری بزرگی باش.. امکان نداره بگی پولمو میخام و ناراحتی درست نشه.. و یه بزرگتر واسطه ...

ب بزرگتر گفتیم ک اینجوری میکنن همش مواظبن اینا ناراحت نشن

ب پدرشوهرم اینا گفتیم بهشون بگن ک‌اونام خودشون میگن وا مگه دزد میدن دیگه 

خدایااا… گاهی نگاهی💔
من بجای شما بودم میرفتم مراسم نذریش و با صدای بلند توی جمع بهش میگفتم اول طلب مردم رو بده بعد با نذر ...

نمیشه خوب برادرشوهرمه اخه

خدایااا… گاهی نگاهی💔