2777
2789
عنوان

خانه دار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 85 پست

شاید به نظر خیلیا خانه داری تلف کردن وقت باشه و به زن خانه دار صرفا به عنوان یه مصرف کننده نگاه کنن،ولی من خوشحالم که بزرگ شدن بچه هامو دیدم و بچه هامو زندگی کردم. نه اینکه از سن کم آواره ی خونه ی این مادربزرگ و اون مادربزرگ و مهد کودکشون کنم. 

البته بعضی از خانم‌ها واقعا مجبورن که کار کنن

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید 

وقت استراحت تموم شد.باید برم .

لطفا نظراتتون و بنویسید.

برام مهم ه.

بدون هیچ گونه تعصبی.

خودم دکترا دارم و شاغل .

اما برام نظرات شما مهمه مخصوصا مادرهای جوان که بچه هاشون در حد ابتدایی و راهنمایی هستند.

تحقیق دارم.

مرسییی

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
خودم، فقط خودم، میانگین ماهی ۲ تومن بیشتر نمیشه، حدودا هر دو سه ماه یه ارایشگاه میرم خرج داره ، لباس ...

مرسی توضیح دادی.

آیا همسرتون میده ؟یا از خانواده خودتون حمایت میشید.مثلا سهم الارث یا .....

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
بچه ها رو باید مستقل با آورد صرف اینکه شما خانه دار هستی دلیل نمیشه وسایل مدرسه بچه تون رو جمع کنید ...

اینا خاطرات گذشته بودویاد تنهایی هایی که کشیدم الان پسرم رتبه برتر کنکوره ودانشگاه تهران درس می خونه و دخترم هم هشتمه خدا رو شکر گذشت ولی سخت بود

مرسی توضیح دادی. آیا همسرتون میده ؟یا از خانواده خودتون حمایت میشید.مثلا سهم الارث یا .....

عزیزم شوهرا همینکه بتونن قسطی رو بدن و یخچال رو پرکنن خیلی هنر کردن .

البته من معتقدم خانما باید از'آقایون ماهیانه بگیرن حتی شده خیلی کم که آقا تو ذهنش بدونه مقداری از درآمد فقط مخصوص خانم هست

اینا خاطرات گذشته بودویاد تنهایی هایی که کشیدم الان پسرم رتبه برتر کنکوره ودانشگاه تهران درس می خونه ...

آفرین بهت عزیزم . شما از اون ماجرایی هستی که باید بوجودتون افتخار کرد.

قطعا دیدن رتبه برتر پسرتون رنج و خستگی اون سالها رو از تنت تون بیرون برده 

آفرین بهت عزیزم . شما از اون ماجرایی هستی که باید بوجودتون افتخار کرد. قطعا دیدن رتبه برتر پسرتون ر ...

ممنون عزیزم واقعا بهترین خاطره زندگیمو برام ساخت ایشالله بهترش قسمت همه مادرای عزیز

پس یعنی زنا فقط مصرف کننده باشن فقط خانه داری کنن بچه داری اینهمه زنها جنگیدن که سری تو سری دربیارن ...

آره باشن، چه ایرادی داره، بخشید زن خانه دار تو سری خور به درد نمیخوره ولی اگر ملکه ی خونه خودت باشی چرا که نه؟! من خودم ده سال تو یه پست مدیریتی توی شرکت کار میکردم مدرکم هم ارشد هست، اینا رو گفتم فکر نکنی توی اجتماع نبودم. دوستای دور و اطراف خودم بعد چند سال سرکار رفتن به نتیجه رسیدن خانه داری بهتره در صورتی که شوهر خسیس نداشته باشی. صبح تا عصر بری سرکار با خستگی بیای کار خونه هم انجام بدی، باشگاهم بری با خستگیه ، خرید بری با خستگی! خرج همه ی چیزات تا جورابت رو هم خودت باید بدی! من الان با آرامش دارم از زندگیم لذت میبرم به کارهایی که دوست دارم‌میرسم. مخارجم هم شوهرم میده. البته خیلی مهمه اخلاق شوهر!

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

فامیل خودم اکثر خانم ها شاغل بودن ولی الان اون بچه هایی که مادر خانه دار داشتن موفق تر هستن، چون مادر انرژی بیشتر داره تا صرف رشد و تعلیم و تربیت بچه هاش کنه! ای خانم های خانه داری که ناراضی هستید تنها دلیلش اینه که اکثر شما تا به حال سر کار نرفتید وگرنه می فهمید بحث با کارفرما و ارباب رجوع بخش زیادی از انرژی شما رو می گیره و شما رو خیلی زودتر پیر و خسته میکنه. فقط مطالعه کنید ، کتاب زیاد بخونید و ورزش کنید. اون موقع واقعا درک می کنید خانه دار بودن اصلا هم بد نیست.

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار