2777
2789
عنوان

خانه دار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 85 پست
فامیل خودم اکثر خانم ها شاغل بودن ولی الان اون بچه هایی که مادر خانه دار داشتن موفق تر هستن، چون ماد ...

درسته

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره باشن، چه ایرادی داره، بخشید زن خانه دار تو سری خور به درد نمیخوره ولی اگر ملکه ی خونه خودت باشی ...

ولی من ۱۲ سال کار کردم الان که خانه دارم دوست ندارم... حس بدی دارم... دوست دارم تو جامعه باشم... قشنگ عقب افتادم... اون زمان خیلی حالم خوب بود از همه چی سر درمیوردم... با ادمهای تحصیل کرده و کاری در ارتباط بودم... الان چی همش ارایشگاه و باشگاه... بچه... نه اصلا دوست ندارم فقط مصرف کننده باشم... حتی دید شوهر ادمم فرق میکنه... اون زمان بیشتر روم حساب میکرد...

فامیل خودم اکثر خانم ها شاغل بودن ولی الان اون بچه هایی که مادر خانه دار داشتن موفق تر هستن، چون ماد ...

خوب پس دخترای این خانمم هم باید خانه دار باسن تا بچه های خوبی تحویل بدن و یعنی کلا زن بشینه خونه بچه بزرگ کنه دختر واسه خانه داری پسر برای کار مثل قدیم چون دخترشم کار کنه باز نمیتونه بچه های خوبی تربیت کنه پس کلا همه زنا بشینن فقط خانه داری بچه داری خوبه به نظرت

خوب پس دخترای این خانمم هم باید خانه دار باسن تا بچه های خوبی تحویل بدن و یعنی کلا زن بشینه خونه بچه ...

هرکسی هر جوری دوست داره، آزاده زندگی کنه. شما اونطوری زندگی کن من اینجوری. شرایط زندگی آدمها و شخصیت هاشون متفاوته. نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

من یه زن خانه دار و یه مادر نسبتا شادم برای خودمم وقت میزارم کارت همسرم هم دستمه اصلا هم برای شاغل بودن نجنگیدم و حال دلم خدا رو شکر خوبه هر کس باید شرایط خودشو بسنجه و طبق حال دلش رفتار کنه اینجوری نه میشه گفت خانه داری بده نه اشتغال زن

من یه زن خانه دار و یه مادر نسبتا شادم برای خودمم وقت میزارم کارت همسرم هم دستمه اصلا هم برای شاغل ب ...

چون کارت شوهرت دستته. حالت خوبه..

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.