2777
2789
عنوان

خانه دار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 85 پست
دیدگاه ت خیلی آرمانی هستش. زنای خانه دار انقد ب خودشون نمیرسن بخصوص که همسر همراهی نداشته باشن 

درست ه

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا شاغل بودم الان خانه دارم، وافعا حیف زن بره سرکار پیر میشه، الان آرامش دارم والا، قبلا بدو بدو باید به کارها می رسیدم

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
چجوری از دور فهمیدی میرن ورزشو گیتارو زومبا

صحبت کردم.و وسیله موسیقی و وسیله یوگا همراهشون بود و تیپشون

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

خونه داری به من حس تلف شدن وقت میده، نمیخوام وقتمو فقط یه جوری بگذرونم دلم میخواد به یه تایمی بگم فلان کارو کردم و یه دستاوردی داشته باشه برام. برا همین با وجود اینکه خانه دارم ولی انقدر فعالیت و کلاس میرم وقتم پر شده

منم خانه دارم.ولی شاید سالی یکی دو بار فست فود از بیرون بخریم

دور دور شبانه هم نداریم چون شبا شوهرم سرکاره

خریدم فقط مایحتاج ضروری

شهر از بالا قشنگه، آدما از دور...

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

من خودم شاغلم. دستت که تو جیب خودته زبونتم درازه صبح تا ظهرم سر کار از دست بچه هات راحتی و با همکارات معاشرت می کنی. اما خانونای خانه دار طفلک همش تکراره، ۲۴ ساعته بچه ها کنارشونن، هیج حقوقی نمی گیرن، اگه مرد خسیس باشه آزارشون میده، هیچکس قدرشونو نمی دونه. بخاطر کارای تموم نشدنی خونه تو اجتماعم کمتر میرن

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

دخترمو میبرم مدرسه زایمان کردم دوماهه دیگه سرویس نگرفتیم میبرم خودم که برگشتنی پیاده بیام چهل دقیقه راهه بعدش نونم خریدم اومدم سر راه یه حاج خانومی دیدم به اونم کمک کردم آرایش که اهلش نیستم یه رژ داشتم و ضد آفتاب تیپمم اسپرت بود غذاهم دارم دیشب آماده کردم کلا سعی میکنم مادر شادی باشم اما گاهی خیلی خسته میشم عصبانی میشم اینجور مواقع ازخودم بدم میاد چرا صبر و تحملم بیشتر نیست

والا منم خانه دارم، این کارارو هیچ کدوم نمی کنم، نمی دونم شما چهارتا مادر دیدی، میگی همه زنای خانه د ...

درست ه.

حداقل سی نفر دم مدرسه ابتدایی بودند.البته غیر انتفاعی نبودند.

خانه دار بودن،یعنی جوری که صدا نفست در نیاد تا کوچیکه بیدار نشه وسایل مدرسه اون یکیو جمع کنی وصبحونه بدی وبعد تو سرما بچه رو بغل بگیری واون یکیو ببری مدرسه چشمت به اسمون باشه که خدا کنه باد نیاد بارون نیاد بعد دوباره اون راهو پیاده بیای با بچه ای که واسه سرما کلی پوشوندیش بعد به همون خانومای شیکو ماشیناشون نگاه کنیو دلت واسه غریبیت بگیره

من خودم اگر نرم سرکار حقوق شوهرم کفاف نمیده که من برای دل خودم خرج کنم باشگاه و لیزر و خرید و بیرون و... برم برا همین میرم سرکار و چون با درآمدم نیازام رو کامل برطرف میکنم حس خوبی دارم 

شاید اگر شوهرم میتونست این هزینه ها رو بده  کار نمیکردم 

ولی در کل چه شاغل چه خانه دار باید یادبگیریم برا خودمون وقت بزاریم