2777
2789
عنوان

فروشگاه لوازم ارایشی

15 بازدید | 6 پست

سلام من تازه میخام بیارم وسیلها 

اما اصلا اطلاعی از جنس مارک ندارم 

بنظرتون چی بیارم چ مارکی چ مدلی ریمل رژ مداد لاک ماسک روغن آرگان آبرسان رنگ مو  مام بادی اسپلش اینا چطوره مارک خاصی می دونی بهم بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همه جور چیزی با هر قیمتی بیار شاید یکی دستش نرسه چیز ارزون بخره واینکه بستگی داره کجا مغازه بز ...

اره ولی من اصلا از مارک‌ها سر در نمیارم 

مثلا ریمل ک مارک خوب باشه 

خط چشم 

رژ گونه سایه بیارم اصلا یا نه 

همه قیمت میارم اره دقیقا

یکی دو تا نیس بخوایم بگیم عزیزم. بنظرم برو دیجیکالا ببین محصول آرایشی های پرفروش کدوم. امتیازاشو ببی ...

بیشتر چی بیارم بنظرتون ک فروش خوب باشه چند درصد بزارم روش

بیشتر چی بیارم بنظرتون ک فروش خوب باشه چند درصد بزارم روش

یه مقدار ابزار بیار مثل پد پنکیک، تراش آرایشی و اینا. بعد ضدآفتاب همیشه خریدار داره هم بی رنگش هم رنگی. لوازم آرایش روزمره مثل کرم پودر، ریمل، مداد چشم و ابرو و لب  از اینا بیار. ماسک صورت حتما بیار. سرم و شوینده پوست بیار