بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره دکتر من گفت تو مطب انجام میده منم مشکل شمارو دارم ولی الان که دوماه از عملم گذشته حس میکنم همینج ...
وای من یه عمر جلوی آینه پره ها رو جمع میکردم میگفتم قشنگ میشه حالا بعد عمل هنوز کابوس ادامه داره و پهنه خیلی عصبی شدم .دکتر شما کی بود ؟ گفت بعد چند وقت جمع میکنم
یک ماه خیلی زوده ها برای نظر دادن منم عمل کردم الان داره نزدیک ۳ ماه میشه تازه بهترشده یکم وپره های منم جمع نکرده دکترم بااینکه گفته بودم ولی دستی نزده گفت نیاز نیسش حتما خودشون میدونن ک دست نمیزنن ونیاز نیس حساس نباش
تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
وای من یه عمر جلوی آینه پره ها رو جمع میکردم میگفتم قشنگ میشه حالا بعد عمل هنوز کابوس ادامه داره و پ ...
من رفتم آتلو بردارم همونجا گفتم چرا جمع نکردی من که گفته بودم جمع کن گفت اینجوری بیشتر بهت میاد اگه میخوای برات جمع کنم فکر نکنم محدودیت زمانی داشته باشه من تهرانم پیش دکتر محمودی عمل کردم
یک ماه خیلی زوده ها برای نظر دادن منم عمل کردم الان داره نزدیک ۳ ماه میشه تازه بهترشده یکم وپر ...
باورت نمیشه با دوستم با هم رفتیم اون پهن بود و پر انحراف براش عروسکی و عالی در آورد من که فقط یه کم قوز داشت و دوست داشتم پره ها جمع بشه نتونست قشنگ دربیاره
باورت نمیشه با دوستم با هم رفتیم اون پهن بود و پر انحراف براش عروسکی و عالی در آورد من که فقط یه کم ...
منم قوز نداشتم ولی پره هام جمع نکرد گفت اینجوری بهتره وبهت میاد🙁 ولی خب منم ی سریارو دیدم ک پره هارو جمع کردن دماغشون نا متقارن شده سوراخاش یا مثلا خیلی غیر طبیعی شدن وبهشون نمیاد ی سریا
تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️