2821
2789

چرا باید تلاش کنیم تا عالی باشیم؟ 

فکر نمیکنم رقابت با دیگران انگیزه خوبی باشه ولی تلاش برای عالی بودن و بهترین خود بودن بهتر نتیجه میده به نظرم. 

حالا چرا باید به جای کافی بودن و معمولی بودن دنبال عالی بودن باشیم؟

بعضی افراد همیشه حداکثر تلاش خودشون رو میکنن در کارهاشون حتی اگر در اخر پاداش خاصی توی اون مسیر نباشه ولی تعهد به عالی بودن دارن .. چه چیزی به اینها انگیزه میده؟

دقیقا.  چرا رقابت با دیگران و بهتر بودن نسبت به اونها رو عالی بودن تلقی کنیم؟ بهتر شدن نسیت به گذشته خود و فقط کمی، بهتر نیست؟

البته شاید کلیشه ای باشه... معتقدم که نباید به کم قانع شد و همواره راضی بودن باعث یه زندگی راکد میشه... و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به شخصه یا نباید کاری کنم یا باید به بهترین نحو باشه. همین باعث میشه گاها کارهام کند بشه یا عقب بمونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دقیقا.  چرا رقابت با دیگران و بهتر بودن نسبت به اونها رو عالی بودن تلقی کنیم؟ بهتر شدن نسیت به ...

چون همیشه همه جا تو مدرسه و .. با مقایسه شدن با دیگران ارزش گذاری شده تلاش هامون نه مقایسه با خودمون 

البنه کسی که کلا دنبال رشده ناخوداگاه به برتری هم میرسه

ولی مهم اینه اون برتری انگیزش نباشه چون هم استرس میده هم با شکست ها ناراحت میشه و وقتی هم برسه ممکنه بی انگیزه بشه 

ولی کلا ساختار ذهنی بعضیا اینه که باید عالی عمل کنن کاری با بقیه ندارن

من به شخصه یا نباید کاری کنم یا باید به بهترین نحو باشه. همین باعث میشه گاها کارهام کند بشه یا عقب ب ...

این قک کنم تمایل به perfection هست منظور من excellence هست 

کمال گرایی منظورم نیست تلاش برای تعالی و رشد تا سر حد توان با پذیرش همه کمبود ها ولی با هدف جبران ضعف رو میگم 

چون همیشه همه جا تو مدرسه و .. با مقایسه شدن با دیگران ارزش گذاری شده تلاش هامون نه مقایسه با خودمون ...

درسته

انگیزه‌های این افراد درونی ه. خیلی هاش برمیگرده به گذشتهٔ فرد و حتی مشکلاتی که داشته و انکار نمیکنم

درسته انگیزه‌های این افراد درونی ه. خیلی هاش برمیگرده به گذشتهٔ فرد و حتی مشکلاتی که داشته و انکار ...

و انکار نمیکنم که قرارگیری در اون محیطی که اکثرا به فکر رشد و بالندگی هستن ناخودآگاه باعث تلاش ما برای رشد هم میشه. پس شاید اینکه محیط و اطرافیان و تلاش برای شایسته‌تر جلوه دادن خود یکی از مهمترین عامل تلاش بی وقفه کسانی هست که اشاره کردید. اما نه چیزی مثل رقابت دوران مدرسه و...

و انکار نمیکنم که قرارگیری در اون محیطی که اکثرا به فکر رشد و بالندگی هستن ناخودآگاه باعث تلاش ما بر ...

قبول دارم واقعا محیط موثره 

و درونشون به این رسیدن 

شاید کلا جهان بینی متفاوتی دارند و کارها و اعمالشون براشون خیلی مهمه 

به نظرم انگیزه های مادی نمیتونه به اینجا برسونه آدم رو 

مثلا شاید کسی که خیلی آدم معتقدیه قلبا و دنبال رضایت خداست 

یا کسی که فک میکنه ارزش شخصیتش و اعتماد به نفسش با کیفیت کارش معلوم میشه واسه کارش تلاش میکنه

خیلی دوس دارم بدونم چجوری میشه بهش رسید چون نیستم اینجوری ولی فک میکنم مسیر خوبیه و هرکس این فکر رو داره هم رشد میکنه هم اطرافیانش رشد میکنن ولی خوب خیلی نیاز دارم که یه چرایی خوب براش داشته باشم. اینکه چرا رشد واسه آدم باید انقد مهم باشه

قبول دارم واقعا محیط موثره  و درونشون به این رسیدن  شاید کلا جهان بینی متفاوتی دارند و ک ...

خیلی خوبه به این چیزها فکر می‌کنید این خودش اولین قدم در مسیر رشد بودن ه.

به عنوان نمونه ای از افرادی که در ابتدای تاپیک گفتین من شخصی رو در ذهنم دارم و حقیقتا احساس نیاز عمیق درونی برای عالی شدن و اتفاقات کودکی و محیط و... از عوامل موثر بود و من تاحدودی اینها رو دلیلش می‌دونم...

اینکه به کم قانع نباشیم تلاش کنیم اما تا حد توان

خیلی خوبه به این چیزها فکر می‌کنید این خودش اولین قدم در مسیر رشد بودن ه. به عنوان نمونه ای از افرا ...

ممنونم عزیزم ❤

کاملا درست میگید کودکی خیلی اثر داره 

واقعا انگیزه های گذرا و رقابت و .. نمیتونه آدم رو به جایی برسونه امیدوارم منم یه روزی به تعهد به عالی بودن برسم 👍

من الان تاپیکهای شما رو دیدم. شما خودتون یکی از این افراد هستید ♡ خوشحال شدم با چنین فرد با اراده ا ...

لطف داری عزیزم❤ منم از آشنایی با شما خوشحال شدم 

دارم تلاش میکنم انگیزه درونی ام رو پیدا کنم تا کمتر تلاشم تحت اثر عوامل بیرونی باشه .

ممنون از محبتت