2777
2789
عنوان

دایی مادرش زنگ زده وسیله عاتپبیاببربه نظرشماچه هدفی دارن زنجیریا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست
نه دخالت خانواده آشغالش نمیدونم داییه چرااصرارداشت اونجاباشم وقتی بامامورمیخوام برم میترسن پدرم دیوث ...

عریزم با اجازت تایپیکت و خوندم چقدر اذیتت کردن😞

برای سلامتی و ظهور حضرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم آب خنک زندانه

حالادایی ننش به ننش زنگ زدبعدازحرف زدن ما گفته عروست چقدرمهربون بود بیچاره ازدست شکارهایی پیدا کرداونم  پرروپرروبرگشته گفته من عروس ندارم داییش گفته گناه داره مادره گفته اون گناه داره بچه من که زندانه دارن اعدامش می کنن گناه نداره؟   دایی ننش زنگ زدبه گوشی بابام به من گفت مادرشوهرت اینجوری گفته،منم گفتم غلط کرده پسرش توزندانه آه من گرفتتش اون روزایی که می‌گفت خانوادم خانوادم خانواده آشغالش برن درش بیارن دیگه چراباید برای من زندان بودن یه لجن که خانوادشوبه من ترجیح دادمهم باشه

عریزم با اجازت تایپیکت و خوندم چقدر اذیتت کردن😞

فداتشم خواهر تازه این یک سوم قضیه بودنوشتم حوصله نوشتنشونداشتم پیش همه خاروذلیلم کردن به دروهمسایه باافتخارتعریف میکردن از تهران عروس آوردیم ولی بی لیاقتانگهداشتنشوبلدنبودن لیاقتمونداشتن ازقدیم گفتن خلایق هرچه لایق یه عروس باید گیرشون میومدکه جلوهمه خاروذلیلشون میکردتاانقدرگوه نخورن

ببخشید محض کنجکاوی میپرسم شما که اینقد ازش بدت میاد چرا هنوز عکس جفتتونو رو پروفت گذاشتی؟؟؟ یا ایشون اون نیس؟؟؟ راستی برا چی قراره اعدام شه؟؟ تاپیکاتو خوندم خیلی اذیت شدی درکت میکنم مشابهش برا منم پیش اومده ادم وقتی پیاماتو میخونه میگه وای این چه خرفا و ادبیاتیه ولی برا منم مثل خودت به حد جنون رسوندن منم از همین الفاظ استفاده کردم و گفتم یکبار برای همیشه فقط یکثمونو انتخاب کن و با اون یکی کات تا قیامت... فقط تنها تفاوت ابنه برا من مادرشوهر فوت کرده ولی برا شما متاسفانه همسرت دست نشونده مادرشه به خالت گفته با مادرش صحبت کنه یعنی اختیار زندگیش دست خودش نیس دست مادرشه

ببخشید محض کنجکاوی میپرسم شما که اینقد ازش بدت میاد چرا هنوز عکس جفتتونو رو پروفت گذاشتی؟؟؟ یا ایشون ...

دقیقا همینه یه آدم بچه ننه بیشرف بود که اصلامغزم نمی‌کشه دیگه باهمچین شخصی بخوام زندگیموادامه بدم عکسش پروفایلمه چون هنوزم دوسش دارم‌پول نداشت خونه بگیره کرایه کنه به من میگفت مجبورم حرف خانوادموگوش بدم

ببخشید محض کنجکاوی میپرسم شما که اینقد ازش بدت میاد چرا هنوز عکس جفتتونو رو پروفت گذاشتی؟؟؟ یا ایشون ...

ماجرای اعدامشم اینه که میگن توتظاهرات بوده البته یکساله خونه بابامم باخودشوخانوادش ارتباطموقطع کردم حرفاشونم باورندارم چون دروغگوهستن