2777
2789

درسته سنش کم بود و آشپزیش افتضاح ولی حقش حذف شدن نبود اگه حذف میشدن باید ۲ تا شرکت کننده دیگه هم حذف میشدن نه بیچاره دختره که اونجا غریب بود!

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست چون غریب هستش حذفش نکنن،هر کی بهتره اون برنده میشه

نه عزیزم برنده شدن نه

کلا از بازی انداختنش بیرون به نظر من ظلم کردن

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ندیدم ولی وقتی بد بود جرا نباید حذف بشه 

تو یوتویوب ببینش آشپزیش یعنی صفر بود حتی اسم ترکی وسایل و سبزی هایی که استفاده کرده بود رو نمیتونست بگه از مسابقه حذف شد یعنی بخاطر فالو کردن رقیب هاش حذف شد

تو یوتویوب ببینش آشپزیش یعنی صفر بود حتی اسم ترکی وسایل و سبزی هایی که استفاده کرده بود رو نمیتونست ...

اصلا نباید راش میدادن تو برنامه 😂

مسابقه باید بر اساس توانایی باشه نباید که دلسوزی کنن 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
چرا آشپزی اش افتضاحه شرکت میکنه؟ آبروی ایرانی ها هم میبره 

اره بخدا برداشته بود سالاد الویه رو مالیده بود به نون تست روشم. جعفری مالیده بود گذاشته بود جلوشون🫤

یا پلو رو بدون روغن و نمک پخت اش دوغ رو بریده بود اصلا نمیدونم هدفش چی بود 

اومده بود فقط خودشو نشون بده

اون که صددرصد اول برنامه هم زحل توپال کوبوند بهش که بخاطر معروفیت اومدی ای کاش یه چند کلاس زبان ترکی هم بره