2777
2789
عنوان

غم و اندوه و دلتنگی و دوری

94 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان

شبتون بخیر

همسرم با اکیپ دختر و پسری رفته سفر

سفر دوستانه و شلوغی هست 

خیلی ناراحتم و دلتنگ

یه جوری که دارم از شدت دلتنگی میمیرم چون خیلی دوسش دارم

سفرشون ۵ روزه هست و الان ۳ روزش گذشته 

از طرفی خودم اجازه دادم بره

یعنی گفت تو راضی نباشی نمیرم

منم گفتم راضی هستم

من قلبا دوس ندارم شوهرم با گروه اینجوری بدون من سفر بره ولی چون هم بهش اعتماد دارم هم میدونم خیلی سفر شلوغ دوس داره گفتم برو

تو رو خدا بیاین بگین شما اجازه میدید شوهرتون همچین سفری بره؟

چون باز هم می دونم همچین شرایطی پیش میاد و دوس داره بذارم بره

بچه ها شوهرم رفیق باز نیست

ماهی شاید دو سه بار در حد ۵_۶ ساعت با دوستاش وقت میگذرونه 

و دو سه ماه یه بارم یه سفر ۲ _۳ روزه میره 

این طولانی ترین سفرش بوده 

چرا شما نمیرید 

ن من ی حسودیم ک لنگه نخاهد داشت

یا کلا مهم نی یا اگ مهم ک پدرشو در میارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

بااین کارت هم دروغ گفتی به خودت هم خودازاری کردی!

چرا براش منطقی نگفتی از احساست؟

من خودم نمیرم و دوسم ندارم بره. زندگی مشترکه، تفریح تک نفره نداریم مگه با همجنس اونم به شرطها و بشروطها!

این اخلاق منه. 

من همین یه دونه ام!
چرا شما نمیرید  ن من ی حسودیم ک لنگه نخاهد داشت یا کلا مهم نی یا اگ مهم ک پدرشو در میارم

نمیشه

هم این که کارمون جوریه که فقط تو تعطیلات رسمی می تونیم با هم سفر بریم

هم اینکه اکیپی که باهاش رفته سفر گفتن کسی پارتنرشو نیاره با خودش 

چرا شما نمیرید  ن من ی حسودیم ک لنگه نخاهد داشت یا کلا مهم نی یا اگ مهم ک پدرشو در میارم

دیشب پشت تلفن بداخلاقی کردم

و عذاب وجدان گرفتم گریه کردم

اونم گفت تو سفر منو داری خراب می کنی

خودت بهم گفتی برو ولی داری گند میزنی به زندگیمون 

دیشب پشت تلفن بداخلاقی کردم و عذاب وجدان گرفتم گریه کردم اونم گفت تو سفر منو داری خراب می کنی خود ...

ار دیگ گفتی برو دیگ دعوا و بحث نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دلیلشون چیه که میگن پارتنر نیارین؟!!

میگن ما از اول با هم دوست بودیم

حالا یکی پارتنرشو بیاره با اخلاق ما آشنا نیست و ما هم با اخلاق اون آشنا نیستیم نمی تونیم ریسک کنیم آدم جدید بیاریم و توی!سفر بحث و دلخوری بشه