2777
2789

۲۵ سالمه دیپلم تجربی دارم دوتا بچه سع ساله و شش ماهه دارم نمیدونم برم بدون کنکور دانشگاه یا ی حرفه ای رو برم یاد بگیرم مث عکاسی یا ارایشگری یا هر چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه کاری یاد بگیر.روند درس خوندن خیلی طولانیه.من هرکی رو میشناسم که رفته سراغ یه کاری خیلی خیلی موفق شده نسبت به اونایی که دانشگاه رفتن و دنبال کار

زندگیمون خالی از غم و ماتم بود...شاد بودم وقتی سن و سالم کم بود

برو حرفه یاد بگیر و درآمد داشته باش و از اون درآمد یه پس انداز بریز توو کارتی که فقط خودت میدونی و خدا

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

من لیسانس حستبداری با چه مشقتی گرفتی(هم ارایشگری میکنم هم دانشگاه میرفتم)دانشگاه و درس که بجایی نرسیدم حسابداریم

ولی ارایشگری چرا تونستم درامد داشته باشم

دانشگاه برات نون و اب نمیشه تواین مملکت فقط باید کارکنی