2777
2789

سلام مامانا.. تو طول روز چند وعده غذا و چ مقدار می‌خورید؟میانوعده چی؟ بنظر خودتون تغذیتون برای بارداری مناسب و کافی هست؟ 

من وقتی باردار بودم هر روز یه لیوان شیر میخوردم . بقیه وعده های غذاییم مثل قبل بود فقط در حد سه چهار قاشق بیشتر میخوردم ویار هم خیلی کم داشتم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن نینی چطور بود؟ 

وزنشون خوب بودهردوتاشون موقع زایمان ۲.۵ بودن .کلا بچه های دوقلو یه خورده کوچیک ترن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
وزنشون خوب بودهردوتاشون موقع زایمان ۲.۵ بودن .کلا بچه های دوقلو یه خورده کوچیک ترن 

ای جانم دوقلو داری خداحفظشون کنه. منم بچه اولم وزنش 2ونیم بود الان دوس دارم دومی یکم وزنش بالا باشه. حس میکنم خپب غذا نمیخورم 😪

ای جانم دوقلو داری خداحفظشون کنه. منم بچه اولم وزنش 2ونیم بود الان دوس دارم دومی یکم وزنش بالا باشه. ...

شیر و ویتامین بخور مرتب .غذا هرچقدر میلت کشید بخور حساس نباش