2777
2789
عنوان

حقوق بیمه بیکاری ....

426 بازدید | 18 پست
کسی هست بگیره، یاخبر داشته باشه چند مدت بعد اخراجی میدن وآیا از دفترچه بیمه میشه استفاده کرد یا باطل میشه؟ ممنون میشم اگر اطلاعات دارید کمکم کنید
نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
منم اتفاقن میخوام بگیرم. میدونم که بیمه قطع نمیشه و جز سابقه حساب میشه.و چند مدت میدن بستگی به سابقه کارت داره ولی حداکثر 18ماه هست
زندگی یک فهم است...فکر زنجیر کنی یا پرواز در همان خواهی ماند.
از دفترچه بیمه میشه استفاده کرد.حدود 2سال میشه بگیری.ولی هر ماه میان ازت رشوه میگیرن تا تایید کنن هنوز بیکاری.و اینکه کلا 800 تومنه.اصلا ارزششو نداره.بری گدایی خیلی بیشتر در میاری

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشوه از کسی میگیرن که همزمان در حاله کاره.من که بیکارم فقط ماهی ی بار باید رفت سازمان تامین اجتماعی و حضوری زد
سابقه بیمه رو داریم؟ میزان حقوقش ومدت زمان حقوق رو دقیق میدونید؟ واینکه همه جا همینجوره؟
نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
دوست من یه سال و نیم گرفت اندازه حقوقش تو شرکتی که کار میکرد. یعنی حقوقی که تو لیست بیمه رد میشه. بعد چون اون بالا بود حقوقش بالا هم گرفت از بیمه نه اندازه وزارت کار. بستگی داره تو بیمه چقد رد کرده باشن حقوقشو همیشه دریافتی مد نظر نیست
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
عزیزم منظورم از سابقه بیمه اینکه چند سال کار کردن و بیمه دارن مدت زمانش و مبلغش بستگی به مدت سابقه بیمتون هست
دفترچه هم داری سابقه هم رد میشه اگرم کار پیدا کرد بگو حق بیمه رو بدن به خودت فعلا نریزن تا از اونجام بتونی بگیری. دوستم اینکارو کرد از دو جا میخورد چند ماه اخرشو
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)