2777
2789
عنوان

خوشگلا میاین یه لحظه پلیز🙏🥲

196 بازدید | 16 پست

بچه ها من خیلی سال پیش عضو بودم از اصطلاحات نینی سایتم سر در میارم اما چزا عکس پروفم نمیاد و این ک کجا امضا میتونم ثبت کنم؟ 

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
یک عدد زشت ک اومده ببینه با خوشکلا چیکار داری🤣

ای جااان شکسته نفسی نکن😂

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی نی نی سایت صورتی شد دیگه این دنیا بدرد نمیخوره🤐

خب مرسی از استقبالتون😐😆

ببین باید بزنی اون بالا سمت چپ رو عکس

بعد نی نی سایت من 

بعدش اطلاعات کاربری

ولی اگر برات نمیاد یا عکس نمیشه بذاری چون سایت خرابه

البته من دیر رسیدم خودت اوکی کردی 😂

کاربر جدید نیستم.....از سال ۹۷ عضو بودم و سه بار تعلیق شدم 💔توی تاپیکام خوشحال میشم آقایون هم نظر خودشونو بگن و نسبت به این قضیه گارد ندارم و عقیده ام این نیست که سایت مختص خانوماس تا وقتی ادب رعایت بشه هر نظری رو پذیرا هستم😊....... نکته ی بعدی اینکه کاش نی نی سایت قابلیت بلاک کردن داشت خیلی بکار میاد 😁
عزیز جانم کاریم داشتی  نمیتونم درخواست قبول کنم

راسش خاستم ببینم کدوم شهری؟

ببین باید بزنی اون بالا سمت چپ رو عکس بعد نی نی سایت من  بعدش اطلاعات کاربری ولی اگر برات نم ...

🤣🥰

میگم با ارد و روغن تخم مرغ چطوری کیک درست کنم

ببین تخم مرغ و با شکر هم بزن وقتی کرمی شد بهش روغن و شکر ووانیل و بکینگ پودر آرد اضافه کن هم بزن بزار فر یا ماهیتابه ک زیرش شعله پخش کن گذاشتی