2777
2789
عنوان

3dmax لطفا بیایید

81 بازدید | 12 پست

میشه لطف کنید اگر کانال یوتیوب در رابطه با اموزش 3dmax میشناسید معرفی کنید .

میخوام با یوتیوب یاد بگیرم از صفر تا صد ولیییییی کانالا زیادن میخوام یکی رو پیدا کنم و با همون برم جلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم خودخوان یاد بگیرم از یوتیوب ولی کانالا زیادن .دوست دارم یکی باشه که فقط رو همون یاد بگیرم

اینطوری میست باید ثبت نام کنی و ازت شهریه دریافت میکنن برای یادگیری 

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹
اخه تو یوتیوب همه چی رایگانه و کلی فایل  و ویدئوهای اموزشی هست

یوتوپ گذری میگه و رد میشه تو برای یاد گیری نیاز به اموزش داری پس حتما برای ازمون و خطا باید ثبت نام کنی جایی   

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹
اخه تو یوتیوب همه چی رایگانه و کلی فایل  و ویدئوهای اموزشی هست

موضوعش در مورد چی باشه 

https://amiralips.ir/courses/دوره-آموزش-3d-max-تری-دی-مکس-کامل/

ممنون از لطفت عزیزم  ثبت نام کردم و دارم دوره اش رو نگاه میکنم .ممنونم  حالا خدا کنه خوب ...

خيلي زود يكي پيدا ميشه و همون كاري كه تو مي گفتي انجامش ممكن نيست رو خيلي شيك انجامش ميده و اونوقت يه حس خيلي بد بهت دست ميده! ميدوني چرا؟ چون ميفهمي عرضشو نداشتي!

و در اکثر مواقع اون شخصی که اینکارو میکنه ، سطح پتانسیل خیلی پایین تری از شما داره... این دردناکه و خیلی رو مخه میدونی؟...

پس نتیجه می گیریم مهم نیست که چقدر پتانسیل و اشتیاق رسیدن بهشو داشته باشی ، مادامی که قرار نیست واسه به دست آوردنش تلاشی کنی!...

خلاصه کلام :
جهان به پتانسل و اشتیاقت پاداش نمیده ، به میزان تلاشی که واسش میکنی پاداش میده!

انگیزشی
┄┄┅┅🍃✿❀💜❀🍃✿┅┅┄ انشااااااااااااااااااااااااااااالله موفق باشی هموطن گرااااااااااااااااامی