2777
2789

خطرناک نیست؟؟ درحد دو قطره بود خون 

یعنی تا رو لبش اومده بود پاکش کردم میترسم 😑🥲

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 

عزیزم زنگ بزن اورژانس شرایط رو توضیح بده شاید لازم باشه ببری بیمارستان اینجا اصلا پرسیدن صحیح نیست 

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باز تکرار میشعیا نه  شاید ضربه خورده یا نخونش خورده  برا دختر من بخاطر کم خونی بود

باشه

ضربه ن والا واکسن زدم کل روز بغلم بود و حواسم بهش هست ضربه نخورده 

دستاشم قنداق بود 

فردا ببرمش دکتر ؟؟؟

باشه  ضربه ن والا واکسن زدم کل روز بغلم بود و حواسم بهش هست ضربه نخورده  دستاشم قنداق بو ...

حتما ببر دکتر و اگه تونستی دکتر متخصص خون ببر

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
عزیزم زنگ بزن اورژانس شرایط رو توضیح بده شاید لازم باشه ببری بیمارستان اینجا اصلا پرسیدن صحیح نیست&n ...

درسته آجی  زنگ میزنم 

ولی تازه چند روزه مرخص شده دیگه نمیکشم باز بگن بستر کن چی 🦦💔🥲

باشه  ضربه ن والا واکسن زدم کل روز بغلم بود و حواسم بهش هست ضربه نخورده  دستاشم قنداق بو ...

عزیرم زنگ بزن اورژانس راهنمایی میکنن در عجبم واقعا بچه دوماهشه بجنب 

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹
درسته آجی  زنگ میزنم  ولی تازه چند روزه مرخص شده دیگه نمیکشم باز بگن بستر کن چی 🦦💔🥲

حالا زنگ بزن شاید چیزه خاصی نبود الهی که دیگه راهی بیمارستان نشی نه شما نه هیچکدوم از مادری دنیا🌹

حالا زنگ بزن شاید چیزه خاصی نبود الهی که دیگه راهی بیمارستان نشی نه شما نه هیچکدوم از مادری دنیا🌹

باشه عزیزم الان زنگ میزنم 

الهی آمین🤝🦋