2777
2789
عنوان

غربالگری مرحله اول سونوگرافی ان تی

155 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

کسی هست تو سال جدید انجام داده باشه؟

قیمت رو میدونید؟

سونو چقدره و ازمایشش چقدر؟

بیمه قبول میکنه؟

اگر کسی انجام داده تو سال جدید لطفا بگه با چ بیمه و ای و چقدر داده؟

ممنون گلا

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
من باید این هفته برم انجام بدم

منم ۵ شنبه باید برم...میخام ببینم هزینه هاش چقدره

شما نپرسیدی؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته قبل شیراز انجام دادم سنو ۹۳۰ تومن. ازمایش ۳۹۰ تومن شد

بیمه داشتی عزیزم؟

ببخشید هزینه سنو ۸۳۰.. اشتباه نوشتم ۹۳۰

اره خیلیا اینو میگه

اما یکی از دوستام نیروهای مسلحه و گفت کلا ۱۶۰ داده برای ان تی...

اره خیلیا اینو میگه اما یکی از دوستام نیروهای مسلحه و گفت کلا ۱۶۰ داده برای ان تی...

نیروهای مسلحه با همه ادمای ایران فرق دارن. خدا بهشون گفته ببم.. تو شیراز بیمارستان دارن که نیاز نیست هزارتومن هم هزینه کنن برای هیچی.. 

فکر کنم تکمیلی اگر داشته باشی هزینه زیادی نباید بدی. منم دو هفته دیگه باید برم اما‌ تکمیلی دارم و مثلا آزمایش خون چکاپ کامل که هفته های اول دادم و ۱ تومن میشد، چیزی ندادم

فکر کنم تکمیلی اگر داشته باشی هزینه زیادی نباید بدی. منم دو هفته دیگه باید برم اما‌ تکمیلی دارم و مث ...

اخه ی سری میگن بیمه غربالگری رو قبول نمیکنه

والا منم نمیدونم چجوریه

اخه ی سری میگن بیمه غربالگری رو قبول نمیکنه والا منم نمیدونم چجوریه

اا جدی ؟؟؟ فک کنم تکمیلی قبول کنه ولی شاید بیمه پایه مثل تامین اجتماعی نباشه چون دیگه غربالگری رو از آزمایش های واجب و ضروری درآوردن دیگه