2777
2789
عنوان

رسم های عجیب روز عقد😐🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 49 پست

سمت همسرم خانم نازاهم نمیاد چه عقد چه خریدخاله شوهرم همین مشکل روداشت من به اصرارخودم بردمش حتی برای خرید الانم دوتافرشته دارم ،همه خرافاته

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
اره و خانمی که تازه زایمان کرده 

ما رسم زن بیوه و دختر مطلقه و هیچکدوم رو نداریم اتفاقا رسم داریم زن شوهردار قندو نسابه چون بختش بد باشه میوفته روی زندگی عروس و داماد و اینکه بهتره دختر مجرد سن پایین باشه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت عروس نه سوزن میبرن سر سفره عقد بعد فامیل نزدیک عروس براشون دعا می‌کنه و هی به سفره کوک میزنم ولی ...

نه تا سورن عزیزم؟ اینو متوجه نشدم میشه توضیح بدین سوزن خالی رو میزنن به سفره؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
یجا من خوندم نبات میزارن تو (ش ور ت )عروس داماد بعد عقد میزارن تو دهن همدیگه 😂

نه میزارن تو ش  ورت عروس بعد چای شیرین درست  میکنن میدن به داماد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ما میگیم سرعقد عروس دعا کنه مستجاب میشه 

بعضیا انگشتری چیزی بهش میدن که موقع خطبه عقد یادش نره براش دعا کنه 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
سوزن و یه تیکه پارچه به عروس میبیندن و در حالی که کوک میزنن میخونن میدوزم و میدوزم بقیه میگن چی میدو ...

زبون مادرشوهر رو شنیده بودم میدوزن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه میزارن تو ش  ورت عروس بعد چای شیرین درست  میکنن میدن به داماد

دوتاش یکیه حال بهم زنه تازه فکرشو بکن ادم تو همچین روزی از استرس عرقم بکنه وع

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
ما هیچ رسمی نداریم هرکی دلش بخواد میاد مراسم یا قند میسابه

آره بعضی از لرا هستن به این چیزا اصلا توجه نمیکنن جاریم لره و براشون مهم نبود بنظرم خیلی خوبه ولی بجاش روی قربونی کردن جلوی پای عروس و شکستن قند حساسه 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

برای ما قبلا رسم بود سر عقد یه چاقوی تا شو میدادند دست عروس وقتی خطبه خونده شد عروس چاقو رو می بست بعد شب زفاف تو حجله همین چاقو بهش میدادند بازش می کرد.

بعضی ها هم به جای چاقو دستمال جیبی می دادند به عروس تا بعد از خطبه گره بزنه بعد شب زفاف این گره بازش می کرد.

یا عروس یه تخم مرغ ابپز میذاشت زیر زانوش وقتی خطبه خونده می شد با پاش یه فشار ارومی میداد تخم مرغه ترک بر می داشت بعد با پودر قندی که بالای سرشون میسابیدند شیرینش می کردند عروس دهن داماد می ذاشت و داماد هم دهن عروس .

بعدش بلافاصله بهشون پنیر و گردو می دادند 

اینم به این معنی که روزهای زندگی همیشه به کامتون خوش نیست پس اگه بله میدین به سختی ها و تلخی های زندگی هم بله میدین

برای ما قبلا رسم بود سر عقد یه چاقوی تا شو میدادند دست عروس وقتی خطبه خونده شد عروس چاقو رو می بست ب ...

چه جالب به نظرم رسمی بوده که به واقعیت زندگی خیلی نزدیک خوشبخت ترین باشین گلم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
چه شوهر خاله زنکی 

نه ایشون خاله زنک نیست شما بی شخصیتی😊

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری