2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته تجربی باید عاشق حل ریاضی و فرمول باشی 

رشته انسانی هم باید عاشق تاریخ و حفظیات باشی 

هیچکدومم آسون نیست و سختی های خودش رو داره 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 
رشته تجربی باید عاشق حل ریاضی و فرمول باشی  رشته انسانی هم باید عاشق تاریخ و حفظیات باشی  ...

من ریاضیم خوبه علومم تا هشتم خوب بود ولی نهم یکم افت کردم فک کنم بخواطر دبیر باشه چون واقعن سختگیره

خب بزار بهت بگم انسانی درساش حفظیه + مفهمومی 

تجربی حفظی +مفهمومی+محاسباتی 

رشتهای خوبی ک میتونی بعدا از انسانی بری حقوق و تربیت معلمه ک  فرهنگیانو میتونی از تجربیم بری 

داوطلبای کنکور تجربی بیشترننن رقابت سنگینه باید حسابی بحونی تا رتبت عالی بشه 

رشتهای بهداشت رشتهای پیرا پزشکی پرستاری  مامایی. هوشبری و دندان و پزشکی از شاخه های تجربیه حالا ببین ب کدوم علاقه داری ب سختیش فکر نکن انسانیم همچین راحت نیستا اونم درساش سختن والا

مرا هزار امید است و هر هزارش همه اوست❤️
خب بزار بهت بگم انسانی درساش حفظیه + مفهمومی  تجربی حفظی +مفهمومی+محاسباتی  رشتهای خوبی ...

بعضی از فامیلامون میگن از اینکه رشته انسانی این چیزا رفتیم پشیمونیم تجربی برو میگن تجربی اینده داره بقیه خوب نیستن ولی واقعن تعداد کسایی ک میرن تجربی زیاده کلن قبول شدن کنکور شانس خیلی کمی داره