2777
2789
عنوان

خسته ام

106 بازدید | 18 پست

خسته ام و هیچ مرهمی برای دلم نیست حتی خسته ام که توضیحی بدم همه ی زندگیم حسرت خوردن زندگی دیگرونه که چرافلانی اینقدرخوش شانسه وخواهان داره ومن بدبختم اونی که کار خوب داره ومستقله ودرامدشوخرج خوشی های خودش میکنه ومن بدبخت بایدتوبدبختی خودم زندگی کنم یاشوهری دارم که هیچ تلاشی برای خوشی وخوب زندگی کردنم نمیکنه یامحرم اسراری ندارم که بتونم باهاش دردودل کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من نماز میخوندم ولی زندگیم داشت از هم میپاشید شوهرم اعتیاد پیداکرده بود بعد کار نمیکرد اصلا نمیتونم بگم زندگیم چه وضعی داشت ینی من حسرت یه چیزی خریدن برا خودم تو دلم مونده بود زندگیم داشت به طلاق میکشید بعد تو اینستا یه کانالی بود مشگل گشا عضو اونجا شدم خیلی از دعاهای حاجت رواییشو انجام دادم ینی صبح نماز پامیشدم یه ساعت کارم شده بود دعا خوندن ینی معجزه شد که شوهرم خودبه خود ترک کرد یه کاری هم از جانب خدا تو شرکت براش پیدا شد ینی زندگیم زیر ورو شد 

هیچ وقت از خدا غافل نباش مطمان باش بری طرفش بهترینا رو برات میخاد 

من زندگیم عین جهنمه خسته شدم ازاین حال واحوال بعضی وقتها میگم اگه بمیرم آرامش بیشتری دارم انشالله که خداخودش کمکم کنه فعلاکه ولم کرده و دارم نابودمیشم