2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون که واسم ایت الکرسی خوندی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

انرژی اسم دختر ترکیبی از آرامش و پختگی هس  همیشه کنجکاو و جستجوگر هس. آزاد‌منش اهل تجربه و گاهی کمی بی‌قرار. دوست دارد خودش مسیرش را پیدا کند نه اینکه به او بگید چکارکنه شود.

ساعت ۱ شب نشون میده که روحش عمیق و رازدار هس و بیشتر از بقیه به نشونه ها و حس‌های درونی توجه می‌کند.

تونوجوانی گاهی بین دو راهی‌ها قرار می‌گیره  ولی حس قوی داره و اگر گوش کنه  مسیر درست را پیدا می‌که.

آینده‌اش پر از سفر یادگیری و تجربه‌های متفاوت هس احتمال داره در رشته‌هایی که با زبان هنر یا علوم انسانی ربط دارن بدرخشه

از ۱۸ تا ۲۱ سالگی یک تغییر بزرگ شاید محل زندگی یا مسیر تحصیلی خواهد داشت که زندگیش روعوض می‌کنه

کمی عجول هس و ممکن هس تصمیم‌هایی بگیره که بعد پشیمون  بشه پس باید یاد بگیره صبر و بررسی قبل از عمل داشته باشه 

گاهی بیش از حد به احساسات دیگران اهمیت میده و خودش رو فراموش می‌کنه.یادگیری یک مهارت هنری یا ورزشی در این سن برایش مثل سرمایه‌گذاری خوبه

از حس ششمش بیشتر استفاده کنه چون بهش کمک میکنه رنگ‌های شانسش فیروزه‌ای و بنفش هس.سنگ محافظش فیروزه یا آمتیست

عدد خوش‌یمنش ۷هس

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

این کارت ایندشه مثل سن نوجونیش. کارت اولش ستاره بود

نشانه‌ی امید انگیزه و شروع دوباره است. یعنی الان در مرحله‌ای است که رویاها و هدف‌های جدید در ذهنش شکل می‌گیره  ممکن هس ایده‌هایی برای آینده داشته باشد که هنوز با کسی نگعته نکرده.

کارت دوم ماه

هشدار درباره‌ی سردرگمی و دیدن همه‌چیز از پشت مه. ممکن هس در چند ماه آینده بین چند انتخاب گیر کنه و همه‌ی اطلاعی نداسته باشه لازم هس عجله نکنه و قبل از تصمیم با کسی که تجربه داره مشورت کنه

. کارت سوم امپراتریس

نماد رشده شکوفایی و حمایت. در نهایت اگر صبر کنه و مسیرش را با آرامش انتخاب کنه تا یک سال آینده موقعیتی پیش میادکه استعدادش شکوفا  میشه دخترت مسیرش روشن هس ولی تا رسیدن به موفقیت نیاز داره از فریب ظاهر بعضی موقعیت‌ها دوری کنه.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

توی سن ۲۲ تا ۲۵ سالگی یه موقعیت ازدواج داره که از یه دوستی عنیق شکل میگیره