2777
2789
عنوان

شمام مثل منین؟

202 بازدید | 18 پست

من همش پروفایل اینو اونو نگاه میکنم روزی صدبار پیامارو چک میکنم بیوگرافی چک میکنم یا کسی پیام بده حتی قصد داشته باشم پیامرو ج ندم(رو صفحه اومده ک چی بوده) نمیتونم سین نزنم،،،، بنظرتون وسواسع؟ 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم از بیکاری باشه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
فک میکنم از بیکاری باشه 

آره ولی دیگه شورشو در اوردم دست خودمم نیست

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

منم یه مدت اینجوری بودم الان دیگه نه  نمیدونم اسمش چیه ولی فک کنم یکم بیشتر به خودت بپردازی دی ...

مثلا چیکار کنم

نه، من کلا حوصله ی صحبت با خیلیارو ندارم.  پروفایل و بیو هم تا حالا هیچوقت چک نکردم،چون خودمم ...

من تو حضوری حوصله ندارم مجازی یکم حوصلم بیشتره

آره ولی دیگه شورشو در اوردم دست خودمم نیست

وقتی کار داشته باشی و سرت شلوغ باشه بازم این کار و انحام میدی ؟؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
وقتی کار داشته باشی و سرت شلوغ باشه بازم این کار و انحام میدی ؟؟

آره

اره وسواسه اگه سرمون هم شلوغ باشه .باید یه تایم جور کنیم که نگاه کنیم

درمان نداره؟   

آره

دستات بند باشه مثلا کیک بپذی چجوری پروفایل و بیو چک میکنی !یا وقتی کتاب بخونی یا وقتی ورزش میکنی !