2777
2789

هر چی میدونید راهنماییم کنید لطفا چی بزارم بجز ارزن بخورن چیا خوبه 8 ماهشه نر بنظرتون زود نیس بر ای جفت مادش بزرگتره 14 ماهشه 

برای نر زوده گناه داره

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده براش....تخم پوچ میدن... بزا نره به یکسال برسه بنظرم

واسه منم الان یکسالو دو سه ماهشه نره

ماده یکسالو نیم نزدیک دو

الانا دیگه میخوام لونه بزارم براشون

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

نر باید ۱۲ ماه ماده باید۱۵ ماهه باشه

وقتی کرفتی باید کنار هم راحت باشن

اصلا شابد از نژاد هم خوششون نیاد

بعد یه هفته بهشون جوانه گندم بده چون گرمیه

بعد خودشون جفت گیری میکنن و تو براشون لونه بزار

براش تخم مرغ آبپز کن بعد زرده رو جدا کن

سفیده با پوست تخم مرغ رو رنده کن با هویج خام رنده شده و پودر کف دریا هم یکم بریز توش مخلوط کن بزار بخورن

هفته ای دو بار هم جوانه گندم بزار براشون

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
اخه مسته خیلی جیغ میکشه امروزم یه کار مثبت 18 کرد خخخ

اخه مثبت ۱۸ هم انجام بدن ،الان هم نر ضعیفه هم واقعا اثری نداره تخما پوچ میشه من یکسال و نیمشون بود براشون لونه گذاشتم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
زوده براش....تخم پوچ میدن... بزا نره به یکسال برسه بنظرم واسه منم الان یکسالو دو سه ماهشه نره ماده ...

همینجوری اغل بزارم براشون بد نیس ببینیم شد شد نشد ک هیچ آخه خیلی سرصدا میکرد پرنده فروشه گف مسته 

نر باید ۱۲ ماه ماده باید۱۵ ماهه باشه وقتی کرفتی باید کنار هم راحت باشن اصلا شابد از نژاد هم خوششون ...

الان بزارم چی لونه داشته باشن خوب یوقت دیدی گرف 🤣🤣

پودر کف دریا از کجا مغازه دان پرندگان داره دیگ ن

کف دریا میفروشن پرنده فروشیا

غذای روزانه رو هم ارزن و کتان... در هفته دو سه روزم تخمه خام قهوه ای بزار براشون

درکل ازین غذا بسته ای ها بگیر براشون همچی داره و مفیده

خوب برس بهشون اگر میخوام خوب تخم کنن و سالم باشه تخماشون خودشونم ضعیف نشن