:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چطوری به برنامت میرسی من به دلم مونده یبار با برنامه پیش برم خیلی همه چی شلخته شدع و ب ...
خب تا غروب که سرکارم
میاییم خونه اول دوش میگیرم
بعد باهم کار میکنیم
همسرم خیلی کمک میکنن و همین باعث میشه منظم باشه همه چی
کمک هم دارم برای کارهای خونه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چطوری به برنامت میرسی من به دلم مونده یبار با برنامه پیش برم خیلی همه چی شلخته شدع و ...
کارایی که باید انجام بدم رو مینویسم.. ولی این روزا که روزه هستم روزا کارایی رو انجام میدم که زیاد لازم به فکر کردن نباشه.. عصرم میام خونه افطاری و مرتب کردن خونه... شبم کارایی که روزا نمیتونستم انجام بدم
چطوری به برنامت میرسی من به دلم مونده یبار با برنامه پیش برم خیلی همه چی شلخته شدع و ب ...
ببین عزیزم من مثلا شب قبلش چه کار هایی رو ک بخوام انجام بدم ت ذهنم مرور میکنم یا شما میتونی داخل ی ورقه برنامه هاتونو بنویسید با اینکه بعضیا میگن ما هم اینطوری هستیم اینا رو ولش ... اول از خودت شروع کن با ی برنامه ی عالی 🙂 شاغلی ؟