2777
2789
عنوان

چند وقت بعد زایمان ....

177 بازدید | 15 پست

سلام

شپا چند وقت بعد زایمان رفتید سرکار؟چند ساعت بچه اتون رو سپردید ب بقیه؟

من باید سه ماه بعد زایمان برم سرکارم خیلییی استرس دارم واسه بعدش

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

هنوز نشده برم

دورکاری میکنم نمیتونم به کسی بسپارمش دنبال پرستارم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نشده برم دورکاری میکنم نمیتونم به کسی بسپارمش دنبال پرستارم

من استرس دارم 

پرستارم نمیشه اعتماد کرد

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
هنوز نشده برم دورکاری میکنم نمیتونم به کسی بسپارمش دنبال پرستارم

چطوری خوشگل؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
از وقتی پسرم ۱ ساله شده پرستار داره

پرستار باهاش تنهاست؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
والا راستش الان یه سالش شد. هنوز.  دست کسی ندادمش. بم عادت کرد بد جور

من باید سه ماه بعد زایمان برم سرکامیترسم استرس میگیرم بهش فک میکنم

نمیشه کارمم ول کنم خیلی سختی کشیدم

چطوری خوشگل؟

فدات بشم من خوبم

تو خوبی؟؟

فدات بشم من خوبم تو خوبی؟؟

قربونت عزیزم    

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
من باید سه ماه بعد زایمان برم سرکامیترسم استرس میگیرم بهش فک میکنم نمیشه کارمم ول کنم خیلی سختی کشی ...

خوب اگه اینجوریه از الان.   باید. یادش بدی دست   یکی قیر خودت.  عادت کنه وگرنه از سه ماه ببعد بد جور پیله میشن 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
قربونت عزیزم      

فدات قشنگم❤️

فدات قشنگم❤️

خوب اگه اینجوریه از الان.   باید. یادش بدی دست   یکی قیر خودت.  عادت کنه وگرنه ا ...

میدمش مامانم

میترسم مامانمم گناه داره خسته میشه