2777
2789

امروز برادرم در حیاط باز کرده دوتا بچه گربه تو سبد گذاشته بودن دم درخونمون بی‌حال بودن ‌بردمشون دامپزشکی خودشون بهش شیر دادن با سرنگ اما من واقعا بلد نیستم هرکاری میکنم نمیتونم مثل اونا شیر بدم به زحمت تونستم به یکیشون دوتا سرنگ بدم اون یکی حتی یک لحظه آروم قرار نمیگیره دهنشو چفت میکنه نمیزاره شیر بدم بهش خیلی میترسن هنوز خیلی کوچولو هستن نمیدونم کی بچه های به این کوچولویی رو گذاشته تو کوچه سه تا گربه تو کوچمون مطمئنم بچه های همونان احتمالا تویی ازخانه های همسایه ها زایمان کرده اونهام تامدتی تحمل کردن حالا یا مادرشون ولشون کرده یا خودشون گذاشتن توکوچه یا شرایط دیگه ای که نمیدونم دکتراست یکیشون حدود یکماهشه اون یکی یک ماه ونیمه مگه میشه همسن نباشن شرایط نگهداریشونو ندارم واگر همینجور شیر نخورن یا بد بخورن نمیدونم چی کارکنم باید یکی باشه واقعا واردباشه خودش گربه بزرگ کرده باشه اگر جایی تو مشهد میشناسید حمایت ازحیوانات لطفا معرفی کنید برای واگذاری میترسم حقیقت چون یک بنده خدایی گفت حرفایی زد جرات نکردم بزارم مگراینکه واقعا مطمئن باشه خدا خیربده هرکی کمک کنه این بچه ها یه سامونی بگیرن یکی دوساعتم توکوچه گذاشتم یک گربه فقط اومد هی بو کرد سبدشونو بعدشم دررفت فرارکرد من یک احتمال میدادم شاید این مادرش واقعا موندم چه کارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهییییی عزیزم  فقط بیرون نذارشون گناه دارن

نه آوردمشون تو حیاط ولی خیلی نمیتونم نگهشون دارم کاش یه جایی پیدابشه درست ازشون نگهداری کنن به خود دامپزشکی گفتم گفتن نه می‌شناسیم کسی رو نه شرایط نگهداری داریم

عکسشون بزار عزیزم

عکسشون پیدا نکردم همون موقع عکس انداختم الان داشتم تمام گالری‌ها میگشتم نمیدونم چرا  ذخیره نشده دخترم عکس انداخته میگم  برام بفرسته بعد میزارم 

بازم دوستان اگر جای حمایتی بود لطفا همین جا اطلاع بدین یک آتشفشان گفتن تقاطع فکوری وهاشمیه یک خانه حمایت ازحیوانات هست اما تابلو نداره خودش فقط جاشو بلده پلاک نمیدونه اگر کسی آدرس دقیقشو داشت لطفا بفرسته

خیلی به هم وابسته آن همش به هم چسبیدن یک لحظه ازهم دورنمیشن

اینکه میچسبن به هم یک چون ترسیدن احساس امنیت میکنن اینطوری دو برای اینه که دمای بدنشون تنظیم بشه ..در نبود گربه مادر بچه گربه به تنهایی توانایی گرم نگه داشتن بدنش رو نداره بهم میچسبن که بدنشون گرم بشه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪