2777
2789

سلام خانما من با درد پهلو رفتم دکتر بتا نوشت ۲۴۸ بود رفتم سونو گفت خارج رحمیه الان سه روزه بستریم بهم سه تا امپول زدن واسه سقط الان بتام اومده رو ۱۲۰ خسته شدم شماها چقدر طول کشید دفع شه؟امیدی هست بارداری بعدی سال باشه خیلی نگرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوباره که باردار میشی فقط خدا کنه سقط بشه که نخوای لاپاراسکوپی  بشی من سالها پیش لاپاراسکوپی شدم و متأسفانه لوله راست رو از دست دادم ولی با این حال خدای مهربون لطف کرد بعد از اون اتفاق دوتا بچه بهم داد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
من بهمن ماه خارج رحمی شدم تا۶۵ روز خونریزی داستم  باال دی خونریزیم متوقف شد سونو دادم هنو بقای ...

چقدر زیاد منم بتام شده بود هفته پیش ۸ ولی بقایام بزرگتر شده بود دکتر گفت چون بتات پایینه ایرادی نداره یه ماه دیگه گفت بیا سونو

چقدر زیاد منم بتام شده بود هفته پیش ۸ ولی بقایام بزرگتر شده بود دکتر گفت چون بتات پایینه ایرادی ندار ...

اره برای منم همینجوری شد بتام امد پایین ولی بعد ۱ماه تودم بزرگ شد 

بعد الان باز کوچیک شده چون ال دی میخورم

دکتر هیچی بهت نداد؟

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
نه والا چیزی نداد گفتش مهم نیست ،یعنی بنظرت خطرناکه؟؟

نمیدونم تشخیص دکترته .ولی خب دردسر ک ادم باید پیگیر باشه من الان دوماه یک پام تو دکترعه

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲