2777
2789

دو ماهه عقد کردم 13 سال اختلاف سنی داریم از هر نظری ازش سرترم وضع مالیمونم مثل همه دوسش دارم ولی دلیل اصلیم برای ازدواج این بود ک ازم بزرگتره دیگه بچه بازی نداره

از وقتی عقد کردیم همه آخر هفته ها باید برم خونشون 

این 5شنبه بیرون بودم ز زد گفت میام دنبالت 20 دیقه دیگه گفتم چرا زودتر نگفتی بیرونم دوش نگرفتم فردا میام بهش برخورد ک نرفتم از دیروز دوبار زنگ زدم جوابمو نداده امردز ن اون ز زده ن من 

اصلا احساس میکنم ترس از دست دادنمو نداره براش مهم نیستم 

چیکار کنم خانوما ی باتجربه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببين ايناا بچه بازي نيست بنظرم 

طرز رفتار رو بلد نيستين جفتتون 

از اولش نبايد هر ٥ شنبه ميرفتي كه توقع نكنه

مهارت رابطه ميخواي عزيزم

منم خودم تعريفي ندارم ها ،،، ولي مشاوره رفتم

حداقل اشتباهاتم رو فهميدم 

بزور میگه بیا خستع شدم 

دیگه بیرون نمیریم همش میگه بیا اینجا 

و اینک باهم دوست بودیم اصلا اینجور نبود الان یک روزو نیمه ی زنگ نزده منم غرورم اجازه نمیده ز بزنم 

حشریت زده ب ریشه بشریت  شوهر منم شب جمعه براش خاصه کلا اماده نباشم بهش برمیخوره قهرمیکنه

این مثال اصلاً کاربردش اینجا نیست دوست عزیز و واقعاً به موضوع تاپیک ربطی نداشت.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

اگه قراره باشه سر کوچیک ترین مسئله ای ب جدایی فکر کنی همون بهتر ک جدا بشی ... عزیزم زندگی زناشویی ک فقط سک س و معاشقه و ابراز محبت نیست !!!! شما ی جاهایی تو زندگیتون باهم بحث میکنین ... قهر و آشتی دارین ... ناراحت و دلخور میشین از هم و .... مهم اینه ک باهم سازش داشته باشین ... ی بار تو باید کوتاه بیای ی بار اون ... هیچ وقت فکر نکن با کوتاه اومدنت و بخشیدنت خودت رو کوچیک میکنی ... الان هم چیز خاصی نشده ک اینقدر ناراحتی از این بحثا خیلی پیش میاد

آره بنظرم واااقعااا ب مشاور احتیاج دارم  همه میگن حیف کردی زندگیتو  واقعا همش از وقتی عق ...

عجب .مسافرت نامزدی با خانواده ؟وابسته خانوادشه؟

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
آره اصلا موضوع این نیست همش میترسم بدبخت شم

اگه رفتارش بعد عقد تغیر کرده به نظرم ترس از دست دادنه از بین رفته و خود واقعیش داره نشون میده ولی باهم برین مشاوره 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
اگه قراره باشه سر کوچیک ترین مسئله ای ب جدایی فکر کنی همون بهتر ک جدا بشی ... عزیزم زندگی زناشویی ک ...

میدونم چی میگی ولی اصلا طبیعی نیست بی دلیل 2روزع س زنگ ب من نزده همش فکر میکنم اگه تو زندگی از هرکی خوشش نیومد ول کنه بره 

بخدا من فوق لیسانس دارم 29 سالمه دنبال حرف مردم و خاله زنک بازی نیستم فقط تو دلم خالی شده