2777
2789

اقا دوسه روز دستام از شانه تا نوک انگشت درد داشت ، زیر دلم ، کمرم درد میکرد ، ترشح سفید که نه شل هستش نه سفت. و درد نوک سینه هام، حالا از دیروز قفسه سینم دقیقا بین دوتا سینم درد شدیدی میگیره، امروز یجوری درد گرفت داشتم میمیردم، گاهی هم پهلوی چپم درد میگیره، در ضمن تنبلی تخمدان دارم و پریودام منظم نیست، ولی اخرین بار سوم ماه پیش پری شدم، حالا بیاین بگین تجربه داشتین؟؟؟؟ آیا باردار بودین یا باز دارم زِر میزنم؟؟؟😅

میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستید🥲

با جازه اسی ببخشید.. 

بچها قرص کلد استاپ هرچند ساعت یکبارع؟ توروخدا بگین

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با جازه اسی ببخشید..  بچها قرص کلد استاپ هرچند ساعت یکبارع؟ توروخدا بگین

هر ۸ ساعت

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
با جازه اسی ببخشید..  بچها قرص کلد استاپ هرچند ساعت یکبارع؟ توروخدا بگین

۸

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

والا منم پلیکیستیکم چند ماهه تمام علائم بارداری مثل سفت شدن سینه ترشحات درد زیر شکم تهوع و بیحالی رو میگیرم دو سه روزم عقب میندازم اما باز پریود میشم زیاد نباید ریز شد روش و بهش فکر کرد ما که فعلا خدا قسمت نکرده اما ایشالا شما بار دار باشی اگه بیبی مثبت بود اعلام کن باهم خوش حال شیم 😚😍