2777
2789
عنوان

کدومش دندان، دارو یا پزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 104 پست
اره میفهمم عزیزم دارم میخونم به شک افتادم سردرگم شدم وگرنه امسال جدی شروع کردم

چیزی که باعث شد من سال اول قبول نشم همین افکار بود.بدون هیچ مشغله ذهنی درس هات رو بخون

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋
اگه قصد موندن داشته باشی باید بری دندون اگه قصد رفتن داشته باشی باید بری پرستاری پزشکی نه برای موند ...

شرایطش واقعا سخته ... امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته 

شرایط تخصص اطفال چطوریه 

اونم بده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطش واقعا سخته ... امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته  شرایط تخصص اطفال چطوریه  اونم ...

خوب نیس وضع یه سری رشته ها داغون شده ولی مثلا ارتوپد همچنان خوبه کلا الان بیشتر رشته های مربوط به زیبایی وضع خوبی دارن مثل پوست و مو یا گوش و حلق و بینی 

چه عجب بالاخره یکی رو تو نی نی سایت دیدیم که از واقعیت این رشته ها خبر داره و تو رویا سیر نمیکن ...

ادم باید منطقی باشه پشت کنکور موندن برا پزشکی تازه بعد اون تلاش چند برابر بدون مشروطی ۷ سال عمومی ۲ سال طرح حداقل دوسال خوندن برای ازمون تخصص ۴ الی ۵ سال تخصص بازم بعدش طرح بازم بعد اون تبلیغات و اسم درکردن و خوندن مقالات مختلف و تا اخر عمر ریسرچر بودن و به روز کردن اطلاعات و ابزار و ... خودمونم دیدیم اقوام که حتی بعضیا از بس ضعف اعصاب گرفتن تحمل تشکیل خانواده هم ندارن درکنار علاقه باید سختی های راه و ازدست دادن خیلی از موارد چه روحی چه خستگی های جسمانیم باید به جون خرید و یه پشتوانه ی مالی خیلی خوبیم پشت ادم باشه تا چشم به هم بذاره ادم تا به درامدی برسه تشکیل خانواده هم داده باشه اون مال جمع کردنه هم میشه مال بچه😐😑🙄 ولی دندون بین این سه رشته فعلا وضعش بهتره 

اره میفهمم عزیزم دارم میخونم به شک افتادم سردرگم شدم وگرنه امسال جدی شروع کردم

فعلا خوب درستو بخون تلاشتو بکن بعد که نتیجه اومد برو پیش یه مشاور خبره و مشورت و تحقیقات خودت بعد اولویت بندی کن رشته هاتو از الان ناامید شدن و فکر نتیجه بودن کلا کاری میکنه یه قدمم تلاش نکنی

ادم باید منطقی باشه پشت کنکور موندن برا پزشکی تازه بعد اون تلاش چند برابر بدون مشروطی ۷ سال عمومی ۲ ...

من فیزیوپاتم وقتی اینترن ها رو میبینیم که دختر و پسر جمع میشن گوشه محوطه بیرونی بیمارستان سیگار میکشن از چند سال بعد خودمون میترسیم که ما تو نوجوونی با امیدی درس خوندیم که سرمون بالا باشه بگیم دکتریم نه این که فردا روز برچسب معتاد بودن بهمون بخوره حالا قرصایی که حتی خودمم الان مصرف میکنم به کنار کلا هر دانشجوی پزشکی دیدی که هنوز مثل مشاورای کنکوری حرف میزنه و توهم روپوش و استتوسکوپ داره مطمئن باش هنوز علوم پایه اس 

ادم باید منطقی باشه پشت کنکور موندن برا پزشکی تازه بعد اون تلاش چند برابر بدون مشروطی ۷ سال عمومی ۲ ...

مشروطی ام خوب اومدی😂

ما دو ترم متوالی یا سه ترم متناوب مشروط بشیم پرتمون میکنن بیرون بعد طرف چون سهمیه داره جلوی چشم ما میره اموزش نمره ای که حال نمیکنه رو تو معدل بی تاثیر میکنه ما بی پولا و بی سهمیه ها کلا بهر تماشای جهان امده ایم🫠😂

من فیزیوپاتم وقتی اینترن ها رو میبینیم که دختر و پسر جمع میشن گوشه محوطه بیرونی بیمارستان سیگار ...

موفق باشی عزیزم بالاخره ارامش اعصاب نیازه برا همین گاها ادم به این راه ها هم کشیده میشه حتی برای شب بیداری شبای امتحان قرص های مختلف و ... انشالله هرکی در هر راهی قدمی گذاشته عاقبت به خیر بشه و پشیمون نشه 

چجوری مرور میکردین؟ یعنی از دهم یازدهم شروع نکردین

فداتشم گلی معلومه که خوندم از اول میگم وقتی دوازدهم بودم شروع کردم❤

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋
یکی منو لایک کنه  منم بخاطر مهاجرت درس میخونم  خودم دندون چون درسشم میخوام سبک باشه م ...

دندان درسش اصلا سبک نیست عزیزم

نسبت به پزشکی سبک تره

وگرنه خیلیییییییی سنگینه

یا امام رضا...
گلی من سال دوم قبل شدم و رتبه زیرگروهم ۲۱۰۰

گلی سلام خوبی 

میشه بگی برای بینایی سنجی حدودا چ رتبه ای نیازه؟؟؟ 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️